Eten & Drinken

Ladies Night Diner

Geniet van een heerlijk avondje uit met vriendinnen bij de Ladies Night voor de film Fifty Shades Freed.

Woensdag 7 februari presenteren wij een Ladies Night Diner voor slechts € 29,50 p.p., u wordt ontvangen met een sprankelend aperitief. 

Alleen maar sexy gerechten in een heerlijk Diner buffet. Wat dacht je van onze heerlijke carpaccio, gerookte zalm, varkenshaas, kabeljauwfilet, diverse salades en nog veel meer. 

Uiteraard verrassen wij je ook met een spectaculair Ladies Night dessertbuffet. Het Ladies Night diner is exclusief dranken en vindt plaats op de 1e verdieping in ons hotel. Deze zaal wordt omgetoverd tot een heus Ladies Night diner. 

Reserveer een plaatsje in ons restaurant via 0229 - 799060 of hoorn@valk.com

(Bioscoopkaartjes zitten niet bij het Ladies Night Diner inbegrepen, deze kunt u rechtstreeks bij VUE cinemas reserveren!)

Ook staan er deze avond verschillende food stands en u kunt lekker shoppen bij de kraampjes. Bar de Compagnie is ook open, hier kunt u genieten van overheerlijke cocktails.

LET OP: Deze film is strikt voor 16 jaar en ouder, het is volgens de wet niet toegestaan jongeren onder de 16 jaar toegang te geven tot deze film. In de bioscoop kan naar legitimatie gevraagd worden. Kijk voor meer informatie op www.kijkwijzer.nl