Eten & Drinken

Sinterklaas kleurplaatactie

Wil jij Sinterklaas ook verrassen met een mooie ingekleurde kleurplaat en kans maken op een Timo Toekan Kinderpakket?
Kom op 2 of 3 december naar het speciale Sinterklaas Live Cooking Diner in Van der Valk Hotel Hoorn en geef jouw aan Sinterklaas.

Wij bieden een uitgebreid Live Cooking Diner op zaterdag 2 en zondag 3 december met verscheidene gerechten welke live door onze koks worden bereid. Of kom op zondag 3 december naar de speciale Sinterklaas Live Cooking Brunch.

Voor de kinderen organiseren wij verschillende activiteiten zoals kleurplaten kleuren, pepernoten bakken en speculaas versieren. Na afloop ontvangen de kinderen een aandenken en mogen de kinderen Sinterklaas naar bed brengen!

Tijdens de brunch of het diner kunnen kinderen hun ingekleurde kleurplaat aan Sinterklaas geven. Sinterklaas gaat op 5 december de winnaar bekend maken op de Facebookpagina van Van der Valk Hotel Hoorn. De winnaar wint een prachtig Timo Toekan Kinderpakket.

Het Timo Toekan Kinderpakket bestaat uit:
- 1x kindermenu in het restaurant voor 1 persoon
- 1x bioscoopkaartje voor een film naar keuze
- 1x Timo Toekan ballon
- 1x Timo Toekan doeboek
- 1x Timo Toekan knuffel

Kunt u niet komen brunchen of dineren dan kunnen de kinderen de kleurplaat ook inleveren voor 3 december bij de receptie. Hou onze Facebookpagina in de gaten op 5 december! Download de  hier!

Reserveer snel voor het speciale Sinterklaas Live Cooking Diner of de speciale Sinterklaas Live Cooking Brunch!