Sint & Piet en de onzichtbare cadeaus

Zondag 24 november komt Sinterklaas weer naar Van der Valk Hotel Hoorn. 

Tijdens de show lossen Sinterklaas en zijn Pieten samen met de kinderen problemen op, om de onzichtbare cadeautjes tevoorschijn te toveren. Een verrassende show, zoals u van ons gewend bent! 

Bestel tickets online
Show 1 - 11:00 uur - tickets
Show 2 - 16:00 uur -  tickets

Kom jij naar de show?
Verras Sinterklaas met een mooi ingekleurde kleurplaat en maak kans op een Timo Toekan Kinderpakket. Download de  of haal hem op bij onze receptie.

Na de show kunnen de kinderen met de Sint en zijn Pieten op de foto!

De eerste Sinterklaasshow start om 11:00 uur en eindigt rond 12:00 uur. Schuif daarna aan bij onze Live Cooking Brunch en geniet van een heerlijk warm en koud buffet.

De tweede show begint om 16:00 uur en eindigt rond 17:00 uur. Deze show is perfect te combineren met ons Live Cooking Diner. Ook hier kunt u genieten van verscheidene koude en warme gerechten, óf laat uw gerechten live grillen door onze koks. 

Na afloop van de Sinterklaasshow kunnen kinderen hun ingekleurde kleurplaat aan Sinterklaas geven. Sinterklaas gaat op 5 december de winnaar bekend maken op de Facebookpagina van Van der Valk Hotel Hoorn. De winnaar wint een prachtig Timo Toekan Kinderpakket.

Het Timo Toekan Kinderpakket bestaat uit:

- 1x kindermenu in het restaurant voor 1 persoon
- 1x bioscoopkaartje voor een film naar keuze
- 1x Timo Toekan boter, kaas & eieren
- 1x Kleurboek
- 1x Timo Toekan knuffel

Hou onze Facebookpagina in de gaten op 5 december! Download de hier!

Prijs Sinterklaasshow 24 november: € 14,50 p.p.
Klik hier om tickets te reserveren voor de show van 11:00 uur. 
Of hier voor de show van 16:00 uur.

Wilt u na de Sinterklaas show genieten van een uitgebreid Live Cooking Brunch? Reserveer hier een tafel! Of reserveer hier een tafel voor het Live Cooking Diner.

Kunt u niet naar de shows komen, maar wilt u Sinterklaas wel zien? Kom dan op zaterdag en zondag 30 november en 1 december naar ons speciale Sinterklaas Live Cooking Diner. Of zondag 1 december naar de Sinterklaas Live Cooking Brunch.