Corona-test met gezondheidsverklaring

Health Check Center

RT-PCR COVID-19 test
Het is mogelijk om bij Van der Valk Hotel Hoorn een RT-PCR COVID-19 test af te laten nemen, met gevalideerde gezondheidsverklaring, welke nodig zijn voor bepaalde bestemmingen binnen en buiten Europa. Hiervoor werken wij samen met Health Check Center en klinisch laboratorium U-Diagnostics in Baarn. U-Diagnostics is door het RIVM gevalideerd voor het uitvoeren van de COVID-19 test en heeft inmiddels meer dan 35 Health Check Centers in Nederland. Onze locaties in Hotel Hoorn, Hotel Tiel, Hotel Vught en Hotel Amersfoort zijn daar aan toegevoegd.

Gezondheidsverklaring
Op onze locaties meten (swappen in neus en keel) wij, in principe gezonde mensen, die op reis gaan en een gezondheidsverklaring nodig hebben. De gezondheidsverklaring mag niet langer dan 72 uur voor vertrek afgegeven zijn. Na afname wordt het afgenomen materiaal dezelfde dag met een speciale koeriersdienst van Health Check Center verstuurd naar het laboratorium (veelal in Duitsland vanwege de capaciteit) voor analyse. U‑Diagnostics streeft ernaar de testuitslag en (indien besteld) het Non-Covid-19 Certificaat binnen 24 uur tot 36 uur na afname van het monster via SMS aan de klant te communiceren. Deze termijn is een indicatie en hieraan kunnen geen rechten worden ontleent. Ook is er een gratis app waarmee de status van de analyse kan worden gevolgd.

Wij bieden in combinatie met de RT-PCR-test een gezondheidsverklaring aan, die u kunt gebruiken op het moment dat u op reis gaat. U kunt dit aangeven bij uw registratie. Hiervoor hoeft u dus niet zoals bij de GGD COVID-klachten te ervaren, maar kunt u zich ook preventief laten testen.

Hoorn
De test kan worden afgenomen, maandag tot vrijdag tussen 8:00 en 15:00 uur. Zaterdag en zondag tussen 8:00 - 12:00 uur. 
Na uw registratie is een afspraak maken niet nodig. De test kan afgenomen worden in het hotel Van der Valk Hotel Hoorn, Westfriese Parkweg 1, 1625 MA Hoorn. 

Tiel
De test kan worden afgenomen, maandag tot vrijdag tussen 8:00 en 16:00 uur.
Na uw registratie is een afspraak maken niet nodig. De test kan afgenomen worden op het parkeerterrein bij het Van der Valk Hotel in Tiel, Laan van Westroijen 10, 4003 AZ Tiel.

Vught
De test kan worden afgenomen, maandag tot zondag tussen 8:00 en 12:00 uur.
Na uw registratie is een afspraak maken niet nodig. U dient zich dan enkel te melden bij ons op locatie: Van der Valk Vitaal, ingang bij de boog richting Fitness in het hotelgebouw dat zich links van de hoofdingang bevindt. Bosscheweg 2, 5261AA Vught.

Amersfoort
De test kan worden afgenomen, maandag tot zondag tussen 08:00 en 15:00 uur.
Na uw registratie is een afspraak maken niet nodig. U dient zich dan enkel te melden bij ons op locatie: Van der Valk Vitaal Amersfoort, na de slagbomen langs het hotel afrijden en de ingang bevindt zich dan direct rechts. Ruimtevaart 26, 3824MX Amersfoort.

Test aanvragen
Registreren kan via deze link. Voor verdere vragen over de test, de uitslag, of de documentatie verwijzen wij u naar HealthCheckCenter.

Zorgt u zelf voor alle benodigdheden? U bent zelf verantwoordelijk voor de juiste invoer van de gegevens en een geldig ID.

Vragen?
Voor vragen over de testen, uitslagen en reisdocumenten verwijzen wij naar het contactformulier van het Health Check Center: https://healthcheckcenters.nl/contact
Van der Valk Hotel Hoorn kan inhoudelijk niet reageren op afspraakverzoeken van Health Check Center en is telefonisch niet bereikbaar voor vragen.