Valentijnsdag in Tokan Gastrobar

14 februari is het weer Valentijnsdag. Vier de meest romantische dag van het jaar bij Tokan Gastrobar.

Valentijn
Op Valentijnsdag serveren wij een speciaal en romantisch vijfgangen- shared dining-menu op maat samengesteld door onze chef-kok. Voor €47,50 p.p. bent u gegarandeerd van een romantisch avondje uit. Het Valentijnsdiner vindt plaats in ons restaurant Tokan Gastrobar

Valentijnsarrangement met romantische overnachting
Wilt u uw Valentijnsdag compleet maken? Ga dan voor ons Romance arrangement. Met dit Valentijns-arrangement geniet u volop van alles wat Van der Valk Hotel Hoorn heeft te bieden. Maak een romantische tour door de binnenstad van Hoorn of geniet van de faciliteiten van Van der Valk Hotel Hoorn, zoals onze zwembad, sauna, bioscoop of casino. 

Met het Romance-arrangement wordt uw kamer versierd met rozenbladen en bruisballen. Tevens staat er op de kamer een heerlijke fles bubbels op u te wachten. In de avond geniet u van ons speciaal driegangen-menu in ons restaurant. Na het diner bent u vrij om de stad te verkennen of te genieten van de verschillende romantische faciliteiten binnen Van der Valk Hotel Hoorn. Na een heerlijke en romantische overnachting in een van onze hotelkamers kunt u gebruik maken van ons Live Cooking Ontbijtbuffet.