Groepsuitjes

Suppen door Hoorn

Noord-Holland is prachtig vanaf het water. Wat is uw idee? Suppen door de grachten van Hoorn en daarna heerlijk dineren bij Van der Valk? Een uitdagende tocht bij het hotel gecombineerd met lunch en/of borrel. Met collega‚Äôs vergaderen en een SUP clinic ter afsluiting? Alles kan. Wij zorgen voor een onvergetelijke dag op het water.

Programma

Tijdens het suppen door Hoorn en omgeving zult u versteld staan van de schoonheid van de regio. U wordt aan het begin van deze SUP sessie ontvangen door een begeleidster van SUP Spirit met een uitleg over het suppen en de route.  

In overleg stellen wij samen met u het arrangement samen. Zo kunt u kiezen uit een SUP Sessie met lunch of diner. Opstap mogelijkheden zijn ook in overleg te bepalen. U kunt bijvoorbeeld opstappen bij de Watersportvereniging, naar de stad gaan en door de grachten van Hoorn peddelen. Het is ook mogelijk om een parcours te volgen met opdrachten en spellen. Na de SUP Sessie gaat u naar Van der Valk Hotel Hoorn. Daar geniet u van een heerlijke lunch of diner en kunt u napraten over de gezellige SUP Sessie.

Er is veel mogelijk en wij maken graag een arrangement met u op maat. 
SUP Spirit is de nummer 1 SUP school in West-Friesland en Noord-Holland. 

Prijzen, duur & locatie
De prijs en duur van de SUP Sessie is afhankelijk van de groepsgrootte.

Neem contact met ons, sales@hoorn.valk.com of 0229-799060.