Workshop Bakbeleving

Kom ruiken, proeven en beleven tijdens de workshop Bakbeleving van NMK Esbaco en Van der Valk Hotel Hoorn. Twee familiebedrijven die elkaar ontmoeten in deze workshop.

Ben jij altijd al nieuwsgierig geweest naar de fabrieken waar onze voeding geproduceerd wordt?

Grijp je kans en kom een kijkje nemen bij de marsepein productie in NMK Esbaco. Al meer dan 35 jaar ervaring als producent van zoetwaren. Ga vervolgens, tijdens een 2 uur durende workshop bij Van der Valk Hotel Hoorn, aan de slag met deze marsepein en leer de basis van een professional.

Je leert de basistechnieken voor het vullen en decoreren van een taart. Je zal de basistechnieken leren om van marsepein verschillende vormen en figuren te maken. Tijdens elke workshop zal een ander thema aan bod komen. Na een korte uitleg ga je zelf aan de slag om de taart te decoreren naar jouw smaak. De workshop sluiten we af met een heerlijk Live Cooking Lunchbuffet. 

Alle ingrediënten zijn bij de prijs van de workshop inbegrepen. Voor koffie, thee en wat lekkers wordt ook gezorgd. Natuurlijk mag je je zelfgemaakte creatie mee naar huis nemen.

Wil jij deel uitmaken van deze unieke ervaring? Bekijk dan onze  voor de data en de kosten voor deze workshop! Neem contact met ons op om je direct op te geven.

Tip: Heb je een verjaardag of feestelijke gelegenheid? De taart die je maakt tijdens deze workshop kan tot zeker drie dagen na de workshop datum nog geserveerd worden. Is de verjaardag verder weg? Dan kun je de taart gemakkelijk invriezen. Deze is dan tot 3 maanden houdbaar.

Bekijk hier het  van de workshop. 

Verplicht veld