HEMELVAART & PINKSTEREN BIJ VAN DER VALK HOTEL HOORN

Hemelvaart
Donderdag 13 mei is het Hemelvaartsdag! Heeft u dan ook een heerlijk lang weekend vrij? Geniet van een weekend weg in eigen land bij Van der Valk Hotel Hoorn. 

Naast onze comfortabele kamers en suites, die van alle luxe en gemak zijn voorzien bieden wij nog veel meer in ons hotel en de omgeving! Wat dacht u van een compleet verzorgd arrangement? Of een heerlijke wandel- of fietsroute door de omgeving? Sluit de dag daarna af met een lunch of borrel op ons terras! Ons terras is geopend van 12:00 tot 18:00, bekijk onze menukaarten HIER

Hemelvaart High-tea
Ook bieden wij een heerlijke High-Tea aan op Hemelvaartsdag op ons overdekte en verwarmde terras! Onbeperkt thee of koffie en diverse hartige en zoete hapjes. Dat klinkt goed he!? Bestellen doet u telefonisch of per email via hoorn@valk.com of +31 229 799 060.

Pinksteren
Ook Pinksteren staat alweer bijna voor de deur, op zondag 23 mei. Ga er samen opuit en geniet van een overnachting bij ons. Vul de dag in met een hapje/drankje op ons terras, een heerlijke wandeling door de binnenstad van Hoorn, een fietstocht door de natuur of ga lekker snel op een van onze E-scooters. Kom daarna tot rust in een van onze luxe kamers of suites.