Ontdek de Betoverende Herfstmogelijkheden bij Van der Valk Hotel Hoorn in Noord-Holland!

Het is weer herfst; het magische seizoen waarin de bladeren omtoveren in een prachtig schouwspel van rode, oranje en gele kleuren en de bladeren als kunstwerken van de natuur naar beneden dwarrelen. Laat u betoveren door de magie van dit prachtige jaargetijde, waarin de zomer langzaam plaatsmaakt voor een overvloed aan warme tinten en knusse momenten. Een heerlijke tijd van warme truien, knusse sjaals en gezellige avonden bij haardvuur. Maar het is ook een seizoen vol avontuur en ontdekkingen. 

Nieuwsgierig geworden naar het herfstaanbod van Van der Valk Hotel Hoorn? Ontdek hier de mogelijkheden:

 

 

VOOR EEN COMPLETE HERFSTVAKANTIE

Heerlijk Herfst Arrangement

Dompel uzelf onder in de betoverende herfstsfeer met het Heerlijk Herfst Arrangement bij Van der Valk Hotel Hoorn! Geniet van warme gastvrijheid, knusse avonden voor de openhaard en een heerlijk herfstachtig diner in het restaurant. Boek nu en beleef een onvergetelijke herfstervaring vol comfort en gezelligheid. Laat u verwennen in ons hotel en geniet van alles wat de herfst te bieden heeft!

VOORDELIGE HERFSTVAKANTIE

3=2 deal

Ontsnap aan de dagelijkse drukte en geniet van een onvergetelijk herfstavontuur. Met de 3=2 deal bij Van der Valk Hotel Hoorn geniet u van drie heerlijke overnachtingen in de herfstvakantie voor de prijs van twee. een tijdens de herfstvakantie! Verblijf drie nachten en betaal er slechts twee. De ideale manier om extra lang te genieten van een ontspannen verblijf in de herfstvakantie.

ONTSPANNEN HERFSTVAKANTIE

Wellness & Relax Arrangement

Ontsnap aan de herfstkou met het betoverende Wellness & Relax Arrangement bij Van der Valk Hotel Hoorn! Neem plaats in de ontspannende sauna, geniet van een ontspannende massage en schuif aan voor een heerlijk 3-gangen herfstdiner in het restaurant. Een perfecte manier om de herfst te omarmen en uzelf te verwennen. 

Geniet van een heerlijke herfstvakantie in Noord-Holland

De herfstvakantie in Noord-Holland is een betoverende periode waarin de natuur een magische transformatie ondergaat. Het schilderachtige landschap rond Van der Valk Hotel Hoorn biedt de perfecte gelegenheid om te genieten van de prachtige herfstkleuren. Geniet van een rit terug in de tijd in de museum stoomtram, maak een ontspannen wandeling door de omliggende bossen en geniet van de schoonheid van de herfst.

Nieuwsgierig geworden naar de leukste herfstactiviteiten in Noord-Holland? Ontdek ze hier!

Herfstactiviteiten