Activiteitenagenda
Tim Douwsma 2018

Het Meezingfeest met de DJ’s van 100%NL en Tim Douwsma

09 jun 2018 - 10 jun 2018

€ 19,50 p.p.

Het Meezingfeest met de DJ’s van 100%NL en Tim Douwsma – zaterdag 9 juni 2018 in Van der Valk Hotel Hoorn

Op zaterdag 9 juni 2018 organiseert Van der Valk Hotel Hoorn het Meezingfeest met de DJ’s van 100%NL en een exclusief optreden van Tim Douwsma. Vanaf de eerste beats van de 100%NL DJ’s sta je in het leukste Hollandse café van Nederland! De hele tent wordt op zijn kop gezet met de populairste feestnummers. Alle muzikale helden uit ons eigen landje komen deze avond voorbij. We gaan dus in één avond langs de hits van Jan Smit en André Hazes tot Guus Meeuwis en Armin van Buuren.

Als klap op de vuurpijl komt Tim Douwsma deze avond compleet maken met zijn zangtalent. Tim stond hoog in de hitlijsten met de hit ‘Je bent de Hemel’, maar ook het nummer ‘Een zomeravond met jou’ welke hij samen met Monique Smit zong was een enorm succes.

Hou je wel van een feestje met de beste muziek van Nederland? Kom dan op zaterdag 9 juni naar Van der Valk Hotel Hoorn!

Kaarten koop je hier!

Zaal open: 21:00 uur – 02:00 uur

Leeftijd 18+

Ticket tarief:
€ 19,50 (exclusief € 1,95 service fee)
De kaartverkoop verloopt via TicketMaster (website, app of telefonisch). Je ontvangt direct na betaling de e-tickets in je mailbox. Telefonisch bestellen bij TicketMaster kan via 0900- 300 1250 (60 cpm).

Zwarthandel:
Koop je kaarten alleen via de officiële verkoopkanalen, want alleen zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt en dat het ticket ook echt toegang tot het festival geeft. Laat zwarthandelaren als Viagogo, Onlineticketshop en Ticketloket lekker links liggen, want ook dit jaar worden kaarten uit de zwarthandel zo veel mogelijk ongeldig gemaakt. Ook op Marktplaats worden valse kaarten aangeboden en zijn fraudeurs actief. Een gewaarschuwd mens kijkt wel uit zijn kaarten hier te kopen! Kijk voor meer informatie over zwarthandel op www.weetwaarjekoopt.nl.