Activiteitenagenda

Activiteiten in Hoorn en omgeving Lees meer

Volgende
Art Farm- Kunst op de Boerderij

Locatie

Art Farm- Kunst op de Boerderij

Piet en Joke Beers. Na jaren met veel plezier een melkveehouderij te hebben gehad, zijn we ons steeds meer met kunst gaan bezighouden. Zo werd de Artfarm geboren: kunst kijken en maken op de boerderij.
Het rustieke erf en de mooie landelijke omgeving vormen een sfeervolle plek, waar kunst goed tot zijn recht komt. Ook is het voor veel mensen rustgevend en heel inspirerend. Er worden prachtige dingen gemaakt door mensen die dachten totaal niet creatief te zijn.
Buiten haar eigen beeldhouw en schilderwerk om, geeft Joke ook workshops en vrij atelier en werkt ze ook in opdracht.
In de zomer geeft ze workshops en vrij atelier gasbeton en speksteen bewerken en in de wintermaanden is dat schilderen, tekenen en kleien. Verder geeft ze kinderfeestjes waarbij in de zomer met speksteen kan worden gewerkt en het hele jaar door met klei en verf. Ook verzorgt ze workshops op basisscholen.
Piet verzorgt tijdens de workshops de catering en onderhoudt het erf en de beeldentuin, hij maakt sokkels voor beelden, op maat en kleur, en kan ze desgewenst ook plaatsen. Ook zaagt hij desgewenst grote stukken steen met onze waterzaag.

Voor meer informatie:

http://www.artfarm.nl