Activiteitenagenda

Activiteiten in Hoorn en omgeving Lees meer

Volgende
Waarom is Hoorn zo romantisch?

Locatie

Waarom is Hoorn zo romantisch?

Binnenlandse citytrip vol romantiek in de historische stad Hoorn

Wil jij er ook heerlijk romantisch met z’n tweetjes erop uit, maar heb jij ook gebrek aan inspiratie? Geen probleem! Wij hebben wat leuke inspiratie speciaal voor jou samengesteld. Verras jouw geliefde met een heerlijke overnachting bij Van der Valk Hotel Hoorn en ga er gezellig op uit!

Ben jij nog niet bekend met de stad Hoorn en wil je graag weten wat er te zien en te doen is? Lees dan snel verder.

Geschiedenis van Hoorn
Hoorn is gelegen aan het prachtige Markermeer, het Markermeer is genoemd naar het voormalige eiland Marken wat gelegen is in het zuidwesten van het meer, echter is het schiereiland tegenwoordig met het achterland verbonden. Je kunt heerlijk wandelen en genieten van het prachtige uitzicht. Langs de wandelpaden vind je mogelijkheden om even uit te rusten of om jouw wandeling door te zetten door de historische binnenstad en ontdek al haar verborgen pareltjes. Kies jij er liever voor om de stad op een (elektrische) fiets of misschien wel iets spannender op een e-scooter te verkennen? Dat kan! Wij bieden de mogelijkheid om een fiets of e-scooter te huren bij de receptie. Om jouw uitstapje compleet te maken bieden wij heerlijke lunch to-go pakketjes aan die je eenvoudig kunt meenemen en onderweg kunt nuttigen.

Kijken naar de zonsondergang
Trek jij er op uit naar de stad? Dan mag je de zonsondergang in de haven absoluut niet missen. Haal een lekkere warme chocolademelk to-go en geniet van dit adembenemende en romantisch uitzicht. Wil jij liever een actieve en sportieve activiteit doen? Gelukkig kan je in Hoorn nog steeds buiten sporten! Naast het hotel bevindt zich een professionele tennisbaan waar jij als gast van Hotel Hoorn gebruik van mag maken. Indien jij niet de juiste spullen bij je hebt kan je deze huren bij de receptie. Ben jij niet zo’n tennisliefhebber? Dan ligt er op 800 meter een prachtige indoor schaatsbaan de Westfries waar jij met jouw geliefde een sportief middagje op de ijzers kunt staan. Reserveren voor de schaatsbaan is verstandig.

Lekker bubbelen
Eenmaal teruggekomen bij ons prachtige hotel kunt u samen genieten van een heerlijk diner. Hopelijk kan dat na 9 februari weer in ons sfeervolle restaurant. Lekker een avond niet te hoeven koken en dit laten doen door de keukenbrigade van Van der Valk Hotel Hoorn. Na afloop kan je ervoor kiezen om op jouw hotelkamer een goede Netflix film te kijken of om in een verwarmd bubbelbad te stappen (als jouw hotelkamer een bubbelbad heeft). Heb jij in de avond trek gekregen? Bestel dan ons rijk gevulde borrelplankje en geniet van een ontspannen avondje in een van onze luxe hotelkamers. Kom naar Van der Valk Hotel Hoorn en beleef wat er allemaal te doen is in onze prachtige historische stad Hoorn.