Win een diner

Deze winactie is inmiddels afgelopen. De winnaar wordt binnenkort bekendgemaakt!

Houd jij ook van eten buiten de deur? En zou je wel een keer gratis willen eten? Dan is dit je kans! Van der Valk Hotel Hoorn heeft met 158 luxe hotelkamers, een Vue Bioscoop, wellness, diverse sportfaciliteiten, Jack’s Casino, een koffiebar en 2 restaurants alle faciliteiten in huis. Voor ons à la carte restaurant zijn we alleen nog op zoek naar een geschikte naam. En deze vraag leggen wij graag voor aan onze bezoekers. Want hoe leuk is het om jouw bedachte naam terug te zien op de gevel van het restaurant? Help jij ook mee?

Win een diner voor 2 personen in ons restaurant!

Van der Valk Hotel Hoorn daagt je uit om een nieuwe naam te verzinnen voor het sfeervolle à la carte restaurant. In het restaurant zijn hotelgasten en niet-hotelgasten welkom voor een heerlijke lunch, diner of high tea. Op de kaart staan een breed scala aan internationale- en nationale gerechten. En ons succes? Die ligt nog altijd in onze gastvrijheid: “De basis van de succesvolle Van der Valk-formule ligt nog steevast bij onze visie op gastvrijheid. De instelling en ondernemersgeest van de familie is nog steeds een voorbeeld voor de jongere generatie(s) ‘Valken’. Met gedrevenheid, passie en een gezonde dosis Hollandse nuchterheid treden zij in de voetstappen van hun voorouders.”

Weet jij een leuke, innovatieve en passende naam voor ons restaurant? Stuur ‘m dan zeker naar ons op en wie weet win jij één diner voor 2 personen in het restaurant (met jouw naam). Wij zijn in ieder geval heel erg benieuwd naar al jullie creatieve ideeën!

Meer informatie over ons restaurant is te vinden op: https://www.hotelhoorn.com/eten-drinken

Hoe kan ik winnen?

Kun jij een passende en leuke naam bedenken? Wie weet win je een gratis diner voor 2 personen.  Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen met jouw bedachte restaurantnaam en Hotel Hoorn op Facebook en/of Instagram te volgen. Tip! We zijn op zoek naar een korte hippe naam die iets te maken heeft met de omgeving van Hoorn.

Meedoen kan t/m 31 maart. De winnaar wordt 10 april bekendgemaakt.

Actievoorwaarden

  • Geldig op basis van beschikbaarheid
  • Inclusief frisdrank en binnenlands gedestilleerde dranken
  • Geldig voor 2 personen in het à la carte restaurant
  • Niet geldig op feestdagen
  • Meedoen aan deze winactie kan t/m 31 maart
  • De winnaar wordt 10 april bekendgemaakt via onze social media kanalen en krijgt persoonlijk bericht
  • Door deel te nemen, ga je ermee akkoord dat je naam wordt genoemd op social media indien je hebt gewonnen
  • Van der Valk Hotel Hoorn is gerechtigd naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving de voorwaarden tussentijds te wijzigen

Inzendingsformulier

Verplicht veld