Geniet van de winter bij Van der Valk Hotel Hoorn

Maak de winter van 2023 compleet en onvergetelijk

Het is tijd voor de winter! Sneeuw, ijs en vorst zullen de warmere temperaturen vervangen. Dat betekent gezellig met een heerlijke Chocomelk of gemberthee op de bank of in bed. Ook kan je genieten van het mooie Hoorn in de wintersferen. Genoeg redenen om in de winter het jaar 2023 af sluiten bij ons hotel. Vooral lekker in de kerstvakantie. Geniet en verwen jezelf bij Van der Valk hotel Hoorn met ons hartje winter 2023 arrangement. 

Boek bijvoorbeeld ons hartje winter arrangement. In dit arrangement kun je met de koude temperaturen heerlijk opwarmen in ons hotel. Neem plaats bij ons heerlijke ontbijt, geniet van een 3-gangen diner in ons restaurant om uiteindelijk heerlijk te slapen in onze comfort kamers.

Ook bieden wij de Welness & Relax arrangement aan in de winter. Dit is de perfecte activiteit voor in de kerstvakantie. Ontbijt, menu van de chef, een heerlijk overnachting en natuurlijk de ontspanningsmassage of schoonheidsbehandeling van 60 minuten. Lekkerder kan het jaar 2023 niet afgesloten worden.

Zie hieronder onze mogelijkheden:

Geniet van een compleet verzorgd arrangement bij Van der Valk Hotel Hoorn. Denk eens aan de fonkelende lichtjes, de openhaard en het genieten van een kop warme chocolademelk. Wilt u er dit jaar eens een echt bijzondere winter van maken? Trek er dan eens op uit om te genieten van ons Hartje Winter Arrangement. Sluit 2023 perfect af of begin 2024 heerlijk met dit arrangement.

Maak kennis met Hotel Hoorn

Uitgebreid VIP-arrangement

Bent u op zoek naar een compleet winterarrangement? Het VIP-arrangement van Van der Valk Hotel Hoorn is de ideale manier om kennis te maken met alle faciliteiten van ons hotel. Geniet van een verfrissende Mojito in onze sfeervolle lobbybar, schuif aan voor een uitgebreid Live Cooking diner in ons restaurant, strijk neer in de comfortabele bioscoopstoelen voor een spannende film of beproef uw geluk in Jack's Casino