Zalen

Trouwen in Hotel Hoorn..

JA IK WIL...

Op de mooiste dag van je leven, wil je het mooiste feest van je leven.
Van der Valk Hotel Hoorn is de ideale feestlocatie of het nu gaat om een bruiloft, verjaardag, receptie, jubileum of een andere feestelijke gelegenheid, alles wordt tot in de puntjes verzorgd. U heeft een ruime keuze uit sfeervolle zalen, met een capaciteit vanaf 30 tot 900 personen.

Van der Valk Hotel Hoorn helpt u graag met het samenstellen van uw huwelijk. U wilt van deze bijzondere gebeurtenis iets onvergetelijks maken. Voor uw gasten en voor uzelf. Zoiets kan op duizend-en-één manieren worden aangepakt. Wij maken voor u uiteraard graag een offerte op maat.

Onze voordelen
- Kosteloos annuleren tot 4 weken voor aankomst;
- Plek voor 75 personen op 1,5 meter afstand;
- Alles op één locatie; Ceremonie, receptie, diner & het feest in een sfeervolle zaal onder hetzelfde dak
- Na het feest overnachten in onze bruidssuite
- Uw gasten kunnen ook blijven overnachten
- Wij zijn een officiële trouwlocatie. Van het ja-woord, de bruidstaart, het diner tot aan de feestavond en uiteraard overnachten; alles kan op onze prachtige trouwlocatie.

Regels vanuit de overheid
Gezien de huidige situatie begrijpen wij dat u misschien met vragen zit over wat wel en niet is toegestaan. Voor de actuele maatregelen vanuit de overheid verwijzen wij u naar de website van Rijksoverheid.

Contact
Ook bij het samenstellen van uw huwelijksdag helpen wij u graag. Wij zorgen ervoor dat deze bijzondere dag voor u en uw gasten onvergetelijk wordt. Neem contact op met onze salesafdeling voor de mogelijkheden: sales@hoorn.valk.com of +31 229 799 061.