Eten & Drinken

Restaurant open voor hotelgasten

Per 1 juli is ons à la carte restaurant weer geopend voor lunch en diner voor al onze gasten. 

Wij bieden onze gasten een veilige en heerlijke maaltijd aan in ons restaurant. Dit met navolging van aangescherpte maatregelen.

Een reservering is verplicht indien u binnen in ons a la carte restaurant wilt lunchen of dineren. 
Om te reserveren willen wij u vragen om telefonisch contact op te nemen via; +31(0)229-799060

Wij vragen u om thuis te blijven bij gezondheidsklachten en de reservering bij ons te annuleren, hierdoor kunnen wij eventueel andere gasten blij maken. 

Terras en lobbybar open voor externe gasten

Op ons terras en in de lobbybar kunt u zonder reservering terecht zolang er plek is. 
De lobbybar is geopend van maandag t/m zondag van 08:00 tot 01:00 uur.  

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen voor een veilig en vertrouwd verblijf in Van der Valk Hotel Hoorn! 

Foodservice at home! 

Wilt u genieten van een verrassend vanzelfsprekend lekkere maaltijd van Van der Valk bij u thuis? Dat kan met onze Foodservice at home. Momenteel kunt u deze maaltijden alleen bij ons afhalen. Kijk voor meer informatie op: www.valkthuis.nl

#HELPDEHORECA

Met het nieuwe initiatief van Koninklijke Horeca Nederland ‘Help de Horeca’ is het mogelijk om een waardebon van uw favoriete horeca gelegenheid aan te schaffen. Op deze manier ondersteunt Koninklijke Horeca Nederland samen met horecapartners de Nederlandse horeca ondernemers in deze moeilijke periode. Zo kunt u straks weer genieten van mooie momenten in uw favoriete restaurant.
Uiteraard ondersteunen wij dit initiatief van harte. Wij kijken alvast heel erg uit naar het moment waarop wij u in goede gezondheid weer mogen verwelkomen. Bestel nu vast uw waardebon via www.helpdehoreca.nl. Tot snel!

Bestel waardebon