Eten & Drinken

Maatregelen voor hotelgasten

Per 15 december gelden de volgende maatregelen: 
Hotelgasten zijn nog steeds welkom bij ons. Gezien de aangescherpte maatregelen mogen wij helaas geen eten en drinken serveren in ons restaurant. 
Vanwege dat ons restaurant gesloten is en wij ook door de nieuwe maatregelen niet de maaltijden naar de hotelkamers mogen brengen bieden wij wel de mogelijkheid om gebruik te maken van onze take-away service via valkthuis.nl.

De maaltijden kunt u afhalen in ons Live Cooking restaurant, echter dient u deze wel te nuttigen op uw kamer.

Onze hoogste prioriteit is uw gezondheid, veiligheid en welzijn tijdens uw verblijf in ons hotel. Wij volgen hiermee de richtlijnen vanuit het RIVM en verzoeken u zich ook aan deze richtlijnen te houden.

#HELPDEHORECA

Met het nieuwe initiatief van Koninklijke Horeca Nederland ‘Help de Horeca’ is het mogelijk om een waardebon van uw favoriete horeca gelegenheid aan te schaffen. Op deze manier ondersteunt Koninklijke Horeca Nederland samen met horecapartners de Nederlandse horeca ondernemers in deze moeilijke periode. Zo kunt u straks weer genieten van mooie momenten in uw favoriete restaurant. 

Uiteraard ondersteunen wij dit initiatief van harte. Wij kijken alvast heel erg uit naar het moment waarop wij u in goede gezondheid weer mogen verwelkomen. Bestel nu vast uw waardebon via www.helpdehoreca.nl. Tot snel!

Bestel waardebon