Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

Restaurant

Live Cooking

Live Cooking bij Van der Valk Hotel Hoorn is altijd een feest. Elke dag bent u welkom in dit restaurant met open keuken. Kom met vrienden, familie of collega's genieten van een rijkelijk buffet.

Kom heerlijk lunchen, dineren of genieten van een high tea in ons sfeervolle restaurant. 

Wij serveren nationale en internationale gerechten en uiteraard ontbreken de klassieke Van der Valk gerechten niet. De gerechten zijn seizoensgebonden daardoor wisselt de menukaart regelmatig.

Openingstijden

  • Maandag t/m zondag: 11:30 - 23:00 uur (keuken sluit 22:00 uur)

Hotel bar

Bars

De Lobbybar is te vinden op de begane grond. Het is een ideale plek om af te spreken met familie en vrienden of voor een zakelijke afspraak.

Openingstijden Lobbybar

  • Maandag t/m zondag: 08:00 - 01:00 uur

Koffiebar Chiccio is te vinden op de 1e etage. In deze koffiebar kunt u genieten van de lekkerste soorten koffie en thee. 

Openingstijden Chiccio

  • Maandag t/m vrijdag: 08:30 - 17:00 uur
  • Zaterdag en zondag: 09:30 - 17:00 uur

Reserveer een tafel

Reserveer een tafel

Wilt u een reservering maken in een van onze restaurants? Dat kan vanaf nu gemakkelijk online. 

Iets te vieren?

Iets te vieren?

Heeft u iets te vieren? Van der Valk Hotel Hoorn is de ideale locatie voor feesten en partijen. Organiseer hier een babyshower, verjaardag of jubileum. Ons team zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Menukaarten

Menukaarten

Van der Valk Hotel Hoorn heeft de beschikking over meerdere restaurants, bars en terrassen. Onderstaande links geven een uitgebreid inzicht van de variatie die Van der Valk Hotel Hoorn te bieden heeft.

Koffiebar Chiccio

Hotel bar

Koffiebar Chiccio

Koffiebar Chiccio bevindt zich op de eerste verdieping nabij de zalen en boardrooms.

U kunt hier genieten van een kopje koffie of thee op niveau, gemaakt van de beste kwaliteit koffiebonen en theeblaadjes uit diverse landen. Kom de sfeer proeven en laat u verrassen. Ook serveren wij hier huisgemaakte lekkernijen en verse broodjes. Alles is ook als ' to go ' verkrijgbaar!