Eten & Drinken

Restaurant open voor hotelgasten

Momenteel is ons à la carte restaurant enkel geopend voor onze hotelgasten. Het is dus niet mogelijk om een reservering te maken zonder een overnachting. 

Wij bieden onze (hotel)gasten een veilige en heerlijke maaltijd aan in ons restaurant. Dit met navolging van aangescherpte maatregelen.

Het ontbijt wordt in een uitgebreide buffetvorm aan u gepresenteerd. De lunch en het diner zijn à la carte. 

Terras open voor externe gasten

Vanaf 1 juni ontvangen wij ook weer heel graag gasten van buiten af op ons terras. Op ons terras kunt u zonder reservering terecht zolang er plek is. Neem alvast een kijkje op de menukaart. 

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen voor een veilig en vertrouwd verblijf in Van der Valk Hotel Hoorn! 

Foodservice at home! 

Wilt u genieten van een verrassend vanzelfsprekend lekkere maaltijd zonder het huis te verlaten? Dat kan met onze Foodservice at home. Indien gewenst kan de maaltijd ook worden afgehaald. Kijk voor meer informatie op: www.valkthuis.nl

#HELPDEHORECA

Met het nieuwe initiatief van Koninklijke Horeca Nederland ‘Help de Horeca’ is het mogelijk om een waardebon van uw favoriete horeca gelegenheid aan te schaffen. Op deze manier ondersteunt Koninklijke Horeca Nederland samen met horecapartners de Nederlandse horeca ondernemers in deze moeilijke periode. Zo kunt u straks weer genieten van mooie momenten in uw favoriete restaurant.
Uiteraard ondersteunen wij dit initiatief van harte. Wij kijken alvast heel erg uit naar het moment waarop wij u in goede gezondheid weer mogen verwelkomen. Bestel nu vast uw waardebon via www.helpdehoreca.nl. Tot snel!

Bestel waardebon