Voor onze jongste gasten

Valk Kids bij Hotel Hoorn

Familie en kindvriendelijk Hotel Hoorn

Van der Valk Hotel Hoorn is een echt kindervriendelijk hotel. Wij doen er alles aan om iedereen van jong tot oud een perfect verblijf te geven. Hoorn is een mooie stad en vol met activiteiten als het gaat om onze jongste gasten. Bij ons kan je voor de deur gratis parkeren als je in ons hotel verblijft of geniet van een van onze restaurants/bars. Ook hebben wij een gezellige kinderhoek bij ons Live Cooking restaurant waar jij jouw kinderen zonder zorgen kunt laten spelen, terwijl jullie genieten van een heerlijke diner. Ook hebben wij ons Timo Toekan menu voor de kleintjes met extra leuke tekeningen en een speurtocht door het hotel. Tot slot hebben wij voor de warme dagen en mooi speelparadijs buiten bij ons terras om de kinderen heerlijk te laten spelen. 

Verblijven in Hotel Hoorn met kinderen

Onze familiekamers zijn zorgvuldig ontworpen om een warme en uitnodigende sfeer te creëren, waar gezinnen zich direct thuis voelen. Als echt familiehotel streven we ernaar om aan al jouw behoeften te voldoen, en daarom bieden we een uitgebreid scala aan kinderactiviteiten aan, zodat de kids comfortabel en veilig kunnen verblijven bij Van der Valk Hotel Hoorn.

Droom lekker weg

Slapen

Gezellig samen logeren bij Van der Valk Hoorn als gezin. Wij bieden familiekamers aan, met een 'connecting door' waarmee u eenvoudig van de ene naar de andere hotelkamer kunt lopen. Voor extra gezelligheid kunt u ook met het hele gezin in een comfortabele kamer verblijven, compleet met een extra kinderbedje (t/m 12 jaar). Een ideale oplossing voor een ontspannen en gezinsvriendelijk verblijf.

Dineren met kids

Eten

Geniet van een heerlijk gezinsdiner tijdens je (hotel) verblijf met het Timo Toekan Menu. Dit kindvriendelijke menu, afgeleid van de bekende Van der Valk Hoorn kaart, biedt diverse opties zoals zalm, pasta, schnitzel en smakelijke snacks met frietjes. Laat de kinderen genieten van een gevarieerde en smaakvolle maaltijd, perfect afgestemd op hun voorkeuren. Een culinaire ervaring voor het hele gezin tijdens het verblijf in ons hotel.

Verschillende kinderactiviteiten

Plezier

Ontdek talloze mogelijkheden voor uitstapjes bij Van der Valk Hoorn! Van musea bezoeken tot het verkennen van de omgeving en avontuurlijke dagen in pretparken. Binnen onze hotels wachten ook diverse activiteiten op je: een verfrissende duik in het zwembad, kijken naar een van de leukste films bij Vue Cinemas of genieten van live cooking buffetten. Voor elk wat wils, zowel buiten als binnen de comfortabele setting van onze hotels.