Voor onze jongste gasten

Valk Kids bij Hotel Hoorn

Droom lekker weg

Slapen

Gezellig samen logeren bij Van der Valk Hoorn als gezin. Wij bieden familiekamers aan, met een 'connecting door' waarmee u eenvoudig van de ene naar de andere hotelkamer kunt lopen. Voor extra gezelligheid kunt u ook met het hele gezin in een comfortabele kamer verblijven, compleet met een extra kinderbedje (t/m 12 jaar). Een ideale oplossing voor een ontspannen en gezinsvriendelijk verblijf.

Dineren met kids

Eten

Geniet van een heerlijk gezinsdiner tijdens je (hotel) verblijf met het Timo Toekan Menu. Dit kindvriendelijke menu, afgeleid van de bekende Van der Valk Hoorn kaart, biedt diverse opties zoals zalm, pasta, schnitzel en smakelijke snacks met frietjes. Laat de kinderen genieten van een gevarieerde en smaakvolle maaltijd, perfect afgestemd op hun voorkeuren. Een culinaire ervaring voor het hele gezin tijdens het verblijf in ons hotel.

Verschillende kinderactiviteiten

Plezier

Ontdek talloze mogelijkheden voor uitstapjes bij Van der Valk Hoorn! Van musea bezoeken tot het verkennen van de omgeving en avontuurlijke dagen in pretparken. Binnen onze hotels wachten ook diverse activiteiten op je: een verfrissende duik in het zwembad, kijken naar een van de leukste films bij Vue Cinemas of genieten van live cooking buffetten. Voor elk wat wils, zowel buiten als binnen de comfortabele setting van onze hotels.