Aanvullende voorwaarden

We kunnen uw persoonlijke gegevens delen met derden die diensten aan ons aanbieden. Een voorbeeld van een dergelijke derde partij die ons diensten aanbiedt is Oaky B.V. We kunnen de Oaky-services gebruiken om met u te communiceren en om u specifieke diensten en upgrades aan te bieden die betrekking hebben op uw verblijf bij ons. Oaky treedt op als een gegevensverwerker van uw persoonlijke gegevens namens ons, met het doel om de Oaky-diensten aan ons aan te bieden. We eisen van alle externe dienstverleners dat zij de veiligheid van uw persoonlijke gegevens respecteren, deze in overeenstemming met de wet behandelen en uw persoonlijke gegevens alleen verwerken in overeenstemming met onze instructies.

Voor een overnachting bij Van der Valk Hotel Hoorn dienen beide personen 18 jaar of ouder te zijn. Ben je minderjarig? Dan dient 1 persoon 18 jaar of ouder te zijn en ontvangen wij van de minderjarige persoon een schriftelijk akkoord van de ouders/verzorgers inclusief legitimatiebewijs van ouders/verzorgers.

Roken is in dit hotel ten strengste verboden. Bij overtreding van dit rookverbod zijn wij verplicht een boete aan u door te berekenen. De boete bedraagt € 150,- en bij een vervolg verblijf zal er een borg van € 150,- in rekening worden gebracht. 

Drugs zijn niet toegestaan in ons hotel. Het gebruik van lachgas is ook verboden. Mochten wij dit constateren dan wordt u verwijderd uit ons hotel. Ook hiervoor rekenen wij een boete van €250,-. 

Annuleringsvoorwaarden
Het is tot 14:00 op de dag voor aankomst mogelijk om kosteloos te annuleren. Na 14:00 is het niet meer mogelijk.