Live Cooking zondagsbrunch

Iets te vieren of een gezellig samenzijn met familie, vrienden of kennissen? Geniet in het weekend samen van een uitgebreide Live Cooking brunch bij Van der Valk Hotel Hoorn. ’s Ochtends uitslapen in één van onze kamers en daarna gelijk aanschuiven bij ons buffet. Of uw auto parkeren en u volledig laten ontzorgen. Een heerlijk begin van de dag.

Het restaurant

In het Van der Valk Hotel Hoorn vindt u ons sfeervolle Live Cooking restaurant. Een sfeervol restaurant met een eigentijds en modern interieur. In het restaurant wordt u volledig ontzorgd en kunt u onbeperkt genieten van onze culinaire gerechten. Neem plaats op een van onze comfortabele stoelen en laat u volledig ontzorgen. De afscheidingen, vele sfeerlampen en bijpassende decoratie zorgen in ons restaurant voor een modern en sfeervol geheel. Het restaurant is sfeervol ingericht en is de perfecte plek om even helemaal te ontspannen tijdens een heerlijke brunch.

Ons Live Cooking Brunchbuffet

Op zondag ontvangen wij u graag vanaf 12:00 uur in ons Live Cooking restaurant met een glaasje bubbels. Daarna kunt u gelijk aanschuiven aan ons uitgebreide brunchbuffet waar u onbeperkt op kunt scheppen. Uniek aan ons brunchbuffet is het Live Cooking aspect waar de chef-kok en zijn team klaar staat om verschillende gerechten live voor u te bereiden.

U kunt ons Live Cooking brunchbuffet aftrappen met een lekkere, warme soep of kiezen uit één van onze wisselende, culinaire voorgerechten zoals een stukje smaakvolle zalm met mosterddillesaus, zachte carpaccio met krokante pijnboompitten of een garnalencocktail. Naast onze heerlijke voorgerechten biedt ons Live Cooking Brunchbuffet ook een scala aan wisselende warme gerechten, vers afgebakken brood(jes) en een ruime keuze uit vleeswaren, vis en kazen. Een stukje romige Goudse kaas, verse zalm of lekkere ham. Ook beschikt ons brunchbuffet over verschillende soorten sla, toppings en dressings. Ideaal om een eigen salade te maken! Koffie, thee, melk en verse vruchtensappen zijn ook bij de Live Cooking brunch inbegrepen.

Als kers op de taart kunt u genieten van het dessertbuffet met zoete lekkernijen.

Tijden:
Zondag 12:00 - 14:30 uur*.

Prijzen:

  • Volwassenen                       € 39,50
  • Senioren (65+)                    € 37,50
  • Kinderen 8 t/m 11 jaar         € 24,75
  • Kinderen 3 t/m 7 jaar           € 19,75
  • Kinderen t/m 2 jaar               Gratis

Reserveren

Wilt u een tafel reserveren bij onze Live Cooking brunch in Hoorn? Via deze link kunt u gemakkelijk reserveren. Liever telefonisch of per mail reserveren? Dit kan via: hoorn@valk.com 0229 799 060.

* Honden zijn toegestaan in onze lobbybar en Dunkin' Koffiebar.