Live Cooking Lunch

Bij Van der Valk Hotel Hoorn geniet u van een heerlijke, uitgebreide lunch in ons Live Cooking Restaurant. Hier staat iedere middag een versbereid lunchbuffet voor u klaar. ’s Ochtends lekker uitslapen, een duik in ons zwembad of een leuke film in de bioscoop en daarna gelijk doorlopen naar het Live Cooking Restaurant voor een culinair lunchbuffet. Door ons speciale Live Cooking concept geniet u van een ruime keuze aan culinaire gerechten en is er voor iedereen wel iets lekkers te vinden. Daarnaast worden verschillende gerechten à la minute voor u gebakken. Eetsmakelijk! Heeft u speciale (dieet)wensen? Geen probleem, ook hier houdt onze keukenbrigade graag rekening mee.

Het Live Cooking Restaurant

Wij verwelkomen u graag van 12:00 tot 14:00 uur om gezellig te komen lunchen in het Live Cooking Restaurant van Van der Valk Hotel Hoorn. In het restaurant staan de heerlijke loungebanken of comfortabele stoelen al voor u klaar. De prachtige sfeerverlichting en bijpassende accessoires geven het restaurant een moderne sfeer. De afscheidingen tussen de tafels geven het Live Cooking Restaurant een gezellige, huiselijke uitstraling. De perfecte locatie om uitgebreid te lunchen met vrienden, familie of collega’s.

Het lunchbuffet van Van der Valk Hotel Hoorn

Naast ons Live Cooking ontbijt- en dinerbuffet bent u bij Van der Valk Hotel Hoorn ook van harte welkom om deel te nemen aan het Live Cooking lunchbuffet. Bij ons uitgebreide Live Cooking Lunchbuffet kunt u onbeperkt uw bord volscheppen met de lekkerste gerechten zoals versgebakken broodsoorten en diverse vlees- en kaassoorten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Italiaanse bol met carpaccio pijnboompitten, truffelmayonaise en smaakvolle oude kaas? Een verse snede boerenbrood met gerookte zalm en mosterddille? Of meergranenbrood met smeuïge brie met zoete honing en walnoten?

Naast een scala een brood- en belegsoorten heeft ons Live Cooking Brunchbuffet ook ruim assortiment aan wisselende, warme gerechten. Een aantal warme gerechten wordt zelfs live voor u bereid. Zo bent u altijd zeker van een vers stukje vlees of een warme omelet. Daarnaast beschikt ons brunchbuffet over verschillende soorten sla, toppings en dressings. Ideaal om een eigen salade te maken! Koffie, thee, melk en verse vruchtensappen zijn ook bij de Live Cooking brunch inbegrepen. Als toetje kunt u terecht bij onze knapperige muesli, cruesli en (fruit)yoghurt. Een ideaal toetje na een geslaagde lunch.

Tijden:
Maandag t/m vrijdag 12:00 - 14:00 uur
Niet tijdens schoolvakanties

Prijzen:

  • Volwassenen                                   €25,50
  • Kinderen van 3 t/m 11 jaar              €12,75
  • Kinderen t/m 2 jaar                          Gratis

Laat u verrassen door het unieke karakter van onze Live Cooking Lunch. 

LET OP: Bij te weinig reserveringen kunnen wij op de dag zelf besluiten om de lunch niet door te laten gaan. U wordt dan telefonisch en via de mail voor 09:30 uur op de hoogte gebracht. Uiteraard kunt u wel genieten van een lunch in ons A La Carte restaurant. 

Reserveren

Wilt u een tafel reserveren bij onze Live Cooking brunch in Hoorn? Via deze link kunt u gemakkelijk reserveren? Liever telefonisch of per mail reserveren? Dit kan via: hoorn@valk.com 0229 799 060.

* Honden zijn toegestaan in onze lobbybar en Dunkin' Koffiebar.