Live Cooking Ontbijt

In het ruime Live Cooking Restaurant van Van der Valk Hotel Hoorn begint u de dag goed met een uitgebreid buffet. Wat is er lekkerder dan genieten van een welverdiende nachtrust in één van onze kamers en vervolgens meteen aanschuiven bij het ontbijtbuffet?

Het ontbijtbuffet van Hotel Hoorn

Elke morgen staat in ons speciale Live Cooking Restaurant ons welbekende uitgebreide en verse ontbijt voor u klaar. In het restaurant serveren wij ons Van der Valk ontbijt in buffetvorm waardoor u onbeperkt kunt genieten van onze uiteenlopende ontbijtgerechten en -dranken. Meteen bij binnenkomst komt de heerlijke geur van versgebakken broodjes u tegemoet en loopt u een rondje langs het buffet. Kiest u voor een versgebakken roombotercroissant? Een knapperige Italiaanse bol? Of toch voor een van onze smaakvolle landbroden? Naast een ruim assortiment aan vers afgebakken brood beschikt ons buffet ook over een ruime keuze uit vlees- en kaassoorten zoals smeuïge brie, smaakvolle plakjes kaas, ham en nog veel meer. Ook verschillende Engelse ontbijtgerechten zijn bij ons ontbijtbuffet te vinden zoals smaakvolle scrambled eggs, knapperige bacon en nog veel meer.

Ook liefhebbers van gezonde en bewuste voeding kunnen hun bordje bij ons ontbijtbuffet vullen met een verse fruitsalade of één van onze superfoods. Heerlijk voor in de yoghurt en ook nog eens supergezond. Eetsmakelijk!

Live Cooking ontbijtbuffet

Uniek aan ons ontbijtbuffet is het Live Cooking aspect waarbij onze kok vol enthousiasme voor u klaar staat om voor uw neus verschillende gerechten te bereiden. Begint u de dag goed met een heerlijk spiegelei of kiest u toch voor een speciale omelet? Het leuke is dat u zelf de ingrediënten mag kiezen. Zo wordt de omelet altijd speciaal voor u klaargemaakt.

Tijden:
Maandag t/m vrijdag  06:00 uur - 10:00 uur 
Zaterdag en zondag   07:00 uur - 10:30 uur

Prijzen voor onze hotelgasten:
Volwassenen                      €  20,50
Kinderen 3 t/m 11 jaar        €  10,25
Kinderen t/m 2 jaar              Gratis

Lunchpakket                       €  17,50

Prijzen voor onze gasten zonder hotelkamer:
Volwassenen                      €  24,50
Kinderen 3 t/m 11 jaar        €  12,25
Kinderen t/m 2 jaar              Gratis

Op zondag is het ontbijtbuffet alleen geopend voor hotelgasten.

Reserveren

Wilt u uw overnachting bij Van der Valk Hotel Hoorn uitbreiden met een ontbijt? Laat dit dan weten tijdens uw reservering of bij de check-in van het hotel.

Overnacht u niet bij ons in het hotel, maar wilt u wel bij ons komen ontbijten?
Ook dat is mogelijk! Maak hier uw reservering. Natuurlijk is het ook mogelijk om telefonisch of per mail te reserveren. Dit kan via: hoorn@valk.com 0229 799 060. 

* Honden zijn toegestaan in onze lobbybar en Dunkin' Koffiebar.