Fitnessruimte

Van der Valk Hotel Hoorn beschik over een professionele fitnessruimte op de 14e verdieping nabij  de wellness en suites. De moderne fitnessruimte met diverse cardio en kracht toestellen van het merk MATRIX is de perfecte plek om op te laden voor de dag, terwijl u geniet van het prachtige uitzicht!
U kunt hier tevens gebruik maken van een heerlijke finse sauna of het zwembad.

Tennissen en padellen

Het direct achter het hotel gelegen HLTV Juliana heeft een aantal tennisbanen en één padelbaan beschikbaar gesteld voor gasten van Van der Valk Hotel Hoorn. De tennisbanen bestaan uit 4 nieuwe Gravel Plus Premium tennisbanen en 4 gravel tennisbanen, alle verlicht, gelegen in een goed onderhouden parkachtige setting. Hier kunt u naar harten lust genieten van een potje tennis of padel.

Bij onze receptie medewerkers kunt u gratis een toegangspasje voor de tennisbaan of padelbaan halen, ook kunt u hier ook de rackets en ballen huren. 

Prijzen:
Toegang tot de tennisbanen          Gratis
Huur 2 rackets & ballen                    € 10,-

Toegang tot de padelbaan              Gratis
Huur 2 rackets & ballen                    €10,-

Schaatsen

Op nog geen 5 minuten loopafstand vanaf het hotel bevindt zich schaatsbaan ‘De Westfries’. Deze is geopend van 27 september tot 27 maart. De schaatsbaan is voor zowel recreatief- als wedstrijdschaatsen de perfecte locatie. 

Alle informatie over de openingstijden, tarieven en activiteiten vind je HIER