Blog

07 februari 2022 | Isa Andringa

Babyshower spelletjes

Mede dankzij Corona zijn er dit jaar heel veel vrouwen zwanger of net mama geworden. Dit moet natuurlijk gevierd worden! Bij Van der Valk Hotel Hoorn kun je nu van een heerlijke High-Tea in thema genieten. Bijvoorbeeld voor een Babyshower, Gender Reveal Party, verjaardag of een andere speciale gelegenheid.

Zou jij graag een babyshower bij ons willen vieren? Daar horen natuurlijk leuke spelletjes bij. Wij hebben er alvast een aantal bedacht!

 1. Wie is wie: Vraag alle genodigden een babyfoto van zichzelf mee te nemen, aan de mommy to be om te raden wie er op de foto's staan.

 2. Hoe groot is de buik?: Iedereen mag een gok doen en schrijft dit op een papiertje. Wie het dichtst in de buurt komt heeft gewonnen.

 3. Raad het voorwerp: Laat de aanstaande moeder geblinddoekt voorwerpen raden die met baby's te maken hebben. Ze kan raden door te voelen, dit kunnen flesjes zijn, spenen, kledingstukken, etc. Bij 5x goed raden mag zij een cadeautje uitpakken.

 4. Rompertje verven: Deze activiteit is creatief! Versier allemaal een rompertje voor de kleine spruit!

 5. Baby verschonen: Hoe goed zijn de verschoon skills van de mama? Laat haar geblinddoekt een pop verschonen! Jullie bepalen hoe goed/slecht het is gegaan.

Veel plezier!