Trouwen in Hotel Hoorn..

Trouwen bij Van der Valk Hotel Hoorn

Jullie hele trouwdag vieren op 1 moderne en sfeervolle locatie? Dat kan bij Van der Valk Hotel Hoorn. Van het ja-woord tot en met het feest en natuurlijk mag een overnachting ook niet ontbreken. Parkeren is gratis en Van der Valk Hotel Hoorn beschikt over diverse faciliteiten, zoals een casino, bioscoop, zwembad, fitness en wellness. Jullie kunnen dus alle kanten op!

Ceremonie & receptie

Een romantische huwelijksceremonie kan bij Van der Valk Hotel Hoorn plaatsvinden in ons sfeervolle restaurant, trendy bar of in één van onze moderne zalen. Al onze zalen zijn voorzien van daglicht en zijn naar eigen wens in te richten. Na het ja-woord is het tijd om te proosten op jullie huwelijk. Dit kan bij Van der Valk Hotel Hoorn volledig in hotel chique stijl. Samen met u kiezen we een geschikte ruimte of zaal uit die het beste bij u en uw gasten past.

Diner & feest

Dineren en feesten horen uiteraard ook bij de mogelijkheden van trouwen bij Van der Valk Hotel Hoorn. Geniet van een culinair diner in één van de moderne zalen, zaalbar of zelfs in onze bioscoopzaal. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een stukje van jullie trouwfilm te laten tonen aan jullie gasten in de bioscoopzaal. Hoe leuk is dat!

Wij horen graag uw wensen met betrekking tot het diner. Of het nou gaat om een à la carte diner, een buffet of shared dining, wij denken graag met u mee.

Trouwfotolocatie

Van der Valk Hotel Hoorn leent zich ook perfect voor een romantische trouwshoot. Aan de achterzijde van het hotel bevindt zich een prachtige locatie waar jullie bijzondere momenten kunnen worden vastgelegd. Van liefdevolle beelden samen tot familiekiekjes met al jullie geliefden.

Contact
Ook bij het samenstellen van uw huwelijksdag helpen wij u graag. Wij zorgen ervoor dat deze bijzondere dag voor u en uw gasten onvergetelijk wordt. Neem contact op met onze salesafdeling voor de mogelijkheden: sales@hoorn.valk.com of +31 229 799 061.

Voor meer informatie ga naar valkbruiloft.nl