Iets te vieren

Trouwen in Hotel Hoorn..

JA IK WIL!

U begint straks aan een nieuw leven waarbij u elkaar onvoorwaardelijke liefde mag geven. Op de mooiste dag van uw leven, wilt u het mooiste feest van uw leven. Van der Valk Hotel Hoorn is de ideale feestlocatie voor een onvergetelijke bruiloft en alles wordt tot in de puntjes verzorgd, voor tijdens en na het geven van het JA woord. 

Van der Valk Hotel Hoorn heeft de beschikking over meerdere restaurants, bars en terrassen waar uw droombruiloft plaats kan vinden. Vier de huwelijksceremonie in een van onze stijlvolle zalen en het sprankelende ontvangst met een prachtige bruidstaart op het terras. Een onvergetelijke receptie met een toost en felicitaties.  En tot slot het spetterende feest terwijl de band of DJ jullie favoriete muziek speelt. 

Van der Valk Hotel Hoorn helpt u graag met het samenstellen van uw huwelijk. U wilt van deze bijzondere gebeurtenis iets onvergetelijks maken. Voor uw gasten en voor uzelf. Zoiets kan op duizend-en-één manieren worden aangepakt. Wij maken voor u uiteraard graag een offerte op maat. 

Onze voordelen

- Kosteloos annuleren tot 4 weken voor aankomst

- Alles op één locatie; Ceremonie, receptie, diner & het feest in een sfeervolle zaal onder hetzelfde dak

- Na het feest overnachten in onze bruidssuite

- Uw gasten kunnen ook blijven overnachten

- Wij zijn een officiële trouwlocatie. Van het ja-woord, de bruidstaart, het diner tot aan de feestavond en uiteraard overnachten; alles kan op onze prachtige trouwlocatie.

 

Contact
Ook bij het samenstellen van uw huwelijksdag helpen wij u graag. Wij zorgen ervoor dat deze bijzondere dag voor u en uw gasten onvergetelijk wordt. Neem contact op met onze salesafdeling voor de mogelijkheden: sales@hoorn.valk.com of +31 229 799 061.