Tokan Vibes & Bites

Tokan Vibes & Bites

Op de 2e etage van Van der Valk Hotel Hoorn bevindt zich Tokan Vibes & Bites. Een trendy plek waar je kunt genieten van geniale streetfood fusion gerechtjes en culinaire composities. Van sensationele Tonijn tataki tot heerlijke zachte Ossenhaas saté met cocktails die de beleving perfect maken. Een menukaart vol verrassingen in vis, vlees en vega die alle papillen provoceren. 

Tokan Vibes & Bites is een nieuw concept in ons hotel. Een kaart vol lekkernijen en voor ieder wat wils. Kleine hapjes om heerlijk samen te delen of om zelf op te eten met bijpassende cocktails. Onze drankenkaart vol alcoholische en non-alcoholische dranken vult de gerechten perfect aan.

Chefkok Johannes Nieuwenhuizen staat met zijn keukenbrigade garant voor de kwaliteit van de verschillende internationale gerechten die tijdens het diner in ons restaurant geserveerd worden. Alle gerechten worden met de grootst mogelijke zorg voor u bereidt met verse ambachtelijke en lokale ingredienten.

Tot slot bieden wij ook een borrelarrangement aan bij Tokan Vibes & Bites. Dit arrangement is beschikbaar voor 36.50 p.p. Hierbij krijg je 1 heerlijke cocktail en 2 culinaire amuses. Boek het arrangement via jouw reservering hieronder!

Reserveren

Kom eens langs of reserveer een tafel voor een heerlijk diner. U bent altijd van harte welkom.
Om online een reservering te maken klikt u HIER
Wilt u liever telefonisch of per mail reserveren? Dit kan via hoorn@valk.com of telefonisch via 0229 799 060. 

Menukaart

Klik  om onze menukaart in te zien!

Openingstijden

Donderdag 16:00 – 00:00 uur
Vrijdag 16:00 – 01:00 uur
Zaterdag 16:00 – 01:00 uur
Zondag 16:00 – 22:00 uur