Zalen

Flexibele werkplekken bij Van der Valk Hotel Hoorn

Bent u thuis aan het werk maar wordt u te veel afgeleid om gefocust te kunnen werken? Dan biedt Van der Valk Hotel Hoorn u nu de oplossing! Bij ons kunt u namelijk op een verantwoorde en veilige manier ongestoord een flexwerken.  

Flexwerken business deal  
Lekker ongestoord werken tegen een vaste prijs inclusief koffie/thee, water en een heerlijke tosti? Dat kan bij Van der Valk Hotel Hoorn. Op de 1e verdieping in de koffiebar van Hotel Hoorn geniet u hier van veel daglicht door de hoge raampartijen en u parkeert gratis voor de deur. Kom flexwerken bij Van der Valk Hotel Hoorn van maandag t/m vrijdag. 

Business Deal € 17,50 p.p.
Maak gebruik van de business deal voor  17,50 per persoon per dag op weekdagen tussen 9-17 uur en geniet van ontspannen werken in een fijne omgeving onder het genot van koffie, thee, water en een tosti! Vraag ernaar bij onze medewerkers. 

Van der Valk Hotel Hoorn biedt u een flexwerk business deal aan met de volgende faciliteiten: 

  • Gereserveerde plek in onze koffiebar op de 1e etage
  • Snelle Wifi
  • Valk-water
  • Onbeperkt koffie en/of thee
  • Een heerlijke tosti
  • Gratis parkeren en gebruik van stopcontacten

Meetingroom? 
Wilt u privé werken in een afgesloten zaal? Op de dag van uw reservering kunt u bij onze Sales afdeling de mogelijkheden bekijken. Voor  13,50 per persoon per uur kunt u bij beschikbaarheid gebruik maken van deze mogelijkheid. Wilt u de hele dag een meetingroom reserveren? Neem contact met ons op via sales@hoorn.valk.com of 0229-799061.

Contact 
Wilt u meer informatie of heeft u interesse in bovenstaande opties? Dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor contact opnemen met ons salesteam via 0229-799061 of sales@hoorn.valk.com

Gezondheid en veiligheid
De gezondheid en veiligheid van onze gasten en ons personeel staan bij ons op nummer één. Wij zorgen dan ook voor een veilige en prettige werkplek. Om de veiligheid te waarborgen hanteren wij strenge maatregels. De 1,5 meter afstand wordt gegarandeerd.