Zalen

Teambuilding of ontspanning tijdens uw bijeenkomst

Wilt u een leuke teambuildingsactiviteit toevoegen aan uw bijeenkomst? Of heeft u behoefte aan ontspanning tijdens uw bijeenkomst? Ook dat is mogelijk bij Van der Valk Hotel Hoorn.

In samenwerking met Samcity, wat één deur verderop ligt, bieden wij verschillende leuke groepsactiviteiten aan. Alle activiteiten duren met ontvangst en afsluiting ongeveer 90 minuten en zijn onder leiding van een instructeur. Hieronder zetten wij de opties even voor u op een rijtje:

BATTLE ESCAPEROOM
Foute boel! Je zit opgesloten in een onheilspellende tattooshop. Alle kans dat je slachtoffer wordt van de ontslagen leerling-tatoeëerder, die zichzelf na sluitingstijd toegang verschaft tot Samcity. Deze leerling heeft een voorliefde voor experimenteren op wildvreemden. Hij ziet zijn tattoos als trofeeën. Het is duidelijk! Hier moet je zo snel mogelijk weg. Dat betekent samenwerken met je collega’s of andere lotgenoten. Raadsels oplossen, cryptische omschrijvingen ontrafelen, uitvinden waar de sleutel ligt en je hebt maar een uur de tijd! Zie dan je hoofd maar eens koel te houden… Wat gaat het worden? Escaped of Still Stuck?

ESCAPEGAME 
Team escape in meerdere teams. Je zit vast aan het pand en aan je teamgenoten met handboeien en cijfersloten. Je gaat op een zoektocht door Samcity. Vind jij de codes om je teamleden los te spelen? Samenwerken is cruciaal. Haast is geboden. Maar is dit altijd verstandig? Kunnen doordenken, opmerkzaamheid en inzicht zijn vereist. Welk team speelt als eerste alle teamleden vrij en komt als winnaar uit de strijd?

LASERGAME
Ben jij klaar voor een battle met collega’s die je stiekem altijd al eens had willen verslaan? Onze unieke Lost City biedt jou de ultieme kans! Vertrouwend op de gun in je handen. Maar liefst 500
m2 vol special effects en mysterieuze doorgangen staan garant voor een buitengewoon spectaculaire belevenis. Lasergamen is ook mogelijk in toernooivorm als groepsactiviteit met meerdere teams.

SHOOTING ALLEY
Heb jij de vaste hand en het scherpe oog van Robin Hood? Tijdens de workshop boogschieten leert onze instructeur je om te gaan met pijl en boog. Improve your skills! Houding, richten en schieten. Na het oefenen is het tijd voor het serieuze werk. Wie schiet de meeste pijlen in de roos op het blazoen?

PUBQUIZ
Beeld, geluidsfragmenten en vragen. Beantwoord elke vraag binnen 30 seconden. Welk team heeft overall de meeste kennis? De quiz bestaat uit drie rondes; film en televisie, sport en reclame, muziek en algemeen. Specialisten in je team en variatie in leeftijd levert ongetwijfeld de meeste punten op. Eigen vragen toevoegen, behoort tot de mogelijkheden. Hoe goed ken jij je collega’s, vrienden of familie?

 

CONTACT
Wilt u meer informatie of wilt u een op maat gemaakte offerte? Neem dan vrijblijvend contact op met ons salesteam via sales@hoorn.valk.com of
0229 799 061
Wij zijn u graag van dienst!