IT'S BEGINNING TO LOOK A LOT LIKE CHRISTMAS

Vier de feestdagen bij Van der Valk Hotel Hoorn

De tijd van fonkelende lichtjes, mooie versierde kerstbomen, lekker eten en gezellig samenzijn met de hele familie breekt weer aan. Het is weer kerst! Een heerlijke feestdag om samen met vrienden en familie te genieten van culinaire hapjes, kerstcadeaus en gezelligheid. Stap binnen in een wereld van betoverende kerstsfeer en laat je verwennen tijdens ons onvergetelijke Kerst Live Cooking Arrangement bij Van der Valk Hotel Hoorn. It’s beginning to look a lot like Christmas!Sfeervolle kerstversiering, goede verhalen, heerlijke gerechten en goed gezelschap. Het Kerst Live Cooking Arrangement is de ideale mogelijkheid om samen met vrienden, familie en geliefden nieuwe kerstherinneringen te maken. Aanschuiven voor een uitgebreid Live Cooking Diner, genieten van een romantische bioscoopfilm, uitrusten op een van onze comfortabele kamers en de volgende dag aanschuiven bij het Kerstontbijt. Kom samen met ons proosten op de mooiste tijd van het jaar!

Klaar voor een onvergetelijke kerstbeleving? Het Kerst Keuze Diner Arrangement bij Van der Valk Hotel Hoorn is dé ultieme manier om deze feestelijke tijd door te brengen met je geliefden. In goed gezelschap genieten van de feestelijke gerechten, vers bereid door onze getalenteerde chef-kok. Wegzwijmelen bij een kerstfilm in de bioscoop, comfortabel overnachten en als kers op de taart genieten van het uitgebreide Kerstontbijt. Van der Valk Hotel Hoorn verwelkomt u graag voor een kerst om nooit meer te vergeten.

Bij kerst hoort natuurlijk lekker eten, een mooi gedekte tafel en goed gezelschap. Met het Kerst Compleet Arrangement van Van der Valk Hotel Hoorn hoeft u zelf nergens meer aan te denken. Schuif samen met vrienden, familie en geliefden aan voor een heerlijk kerstdiner en proost op onvergetelijke nieuwe kerstherinneringen. De volgende morgen staat het kerstontbijt alweer voor u klaar. Na een heerlijke nacht in ons hotel, kunt u samen genieten van een goed begin van de dag.

24, 25 & 26 DECEMBER

Kerstbrunch

Op Kerstavond, Eerste- en Tweede Kerstdag verwelkomen wij u graag voor onze uitgebreide Kerstbrunch. Uniek aan ons brunchbuffet is het Live Cooking aspect waar de chef-kok en zijn team klaar staat om verschillende gerechten live voor u te bereiden. Van hartige lekkernijen en zoete lekkernijen tot aan warme gerechten, luxe broodjes en heerlijke vlees- en visgerechten. 

24, 25 & 26 DECEMBER

Kerst Keuzemenu diner

Het Kerst Keuze Diner is de ideale gelegenheid om samen met het gezin een onvergetelijke kerst te beleven. Speciaal voor deze feestdag heeft onze getalenteerde chef-kok een feestelijk Kerst Keuzemenu samengesteld. Voor een nog feestelijkere avond combineert u ons Kerst Keuzemenu diner met een van onze uitgebreide wijnarrangementen. Samen proosten we op een fijne Kerst!

23, 24, 25 & 26 DECEMBER

Live Cooking Kerstdiner

Op 23, 24, 25 en 26 december verwelkomen wij u graag tijdens ons sfeervolle Live Cooking Kerstdiner; een heerlijke feestdag om samen met vrienden en familie te genieten van culinaire hapjes, kerstcadeaus en gezelligheid. Tijdens het Live Cooking Kerstdiner geniet u van een breed scala aan gerechten, recht voor uw neus bereidt door onze getalenteerde chef-koks. Van dampende soepen, koude voorgerechten en een ruime keuze aan vis-, vlees- en vegetarische gerechten.