Geniet van de Lente in Hoorn

Ontwaak in Lentepracht bij Van der Valk hotel Hoorn!

Welkom bij ons hotel waar comfort, luxe en de frisse lentelucht samenkomen. Bij Van der Valk hotel Hoorn vieren we de bloei van het nieuwe seizoen met een onweerstaanbare Voorjaarsactie die waar je blij van wordt. Ontsnap aan de alledaagse drukte en omarm de pracht van de lente met ons exclusieve aanbod. Denk bijvoorbeeld aan ons voorjaarsarrangementen waar een perfecte overnachting en leuke activiteiten elkaar omarmen, genieten van een ideale overnachting tijdens de voorjaarsvakantie of vier Pasen in ons hotel. Geniet van het vrolijke voorjaar in ons hotel om heerlijk de lente door te komen.

Neem heerlijke fietsroutes door de historische stad Hoorn. Perfect in het weekend of in de voorjaarsvakantie. Bij ons kan jij een fiets huren om op gemak Hoorn in de lente te zien, of huur een E-chopper om met wat meer gas de stad te bekijken. Ga bijvoorbeeld langs het West-Fries museum, de stoomtram of het IJsselmeer. Geniet hierna van een heerlijk drankje en hapje in ons Tokan Vibes & Bites of in onze vernieuwde lobbybar. 

🌷 Bekijk hieronder onze beste arrangementen voor het voorjaar:

Geniet van een compleet verzorgd arrangement bij Van der Valk Hotel Hoorn.
Denk eens aan de tulpenvelden, lekker wandelen door de stad, een heerlijk rondje fietsen door Hoorn in de lentesferen en een culinair diner met overnachting.

Geniet van de leukste voorjaarsactiviteiten in Hoorn. Boek een overnachting om optimaal van de lente te genieten. Hierbij zijn er genoeg leuke activiteiten als dagbesteding. Denk bijvoorbeeld aan het huren van een E-scooter en verken de stad Hoorn, leer meer over de geschiedenis van Hoorn in het Westfries Museum en nog veel meer!

Geniet van een super mooi arrangement inclusief golfen bij Golfbaan 't Regthuys en/of Golfbaan Westwoud, heerlijk clinair diner en 1-2 overnachtingen met ontbijt bij Van der Valk Hotel Hoorn. Met nog vele extra's waardoor u het ultieme golfbelevenis kunt beleven. Golfen op de mooiste banen van West-Friesland en daarna lekker eten en slapen in Van der Valk hotel Hoorn.

Een perfecte overnachting met een verse donut, dat klinkt toch perfect?

Even een nachtje er tussen uit, tot rust komen en genieten. Deelnemen aan ons heerlijke ontbijtbuffet en een 3-gangen menu van de chef. Tot slot genieten van een heerlijke donut, een warme drank en een Coffee Hot Mug.

Bent u thuis aan het werk maar wordt u te veel afgeleid om gefocust te kunnen werken? Dan biedt Van der Valk Hotel Hoorn u nu de oplossing! Onze sfeervolle, rustige Dunkin' koffiebar is de ideale plek om op een verantwoorde en veilige manier ongestoord te werken. Lekker ongestoord werken tegen een vaste prijs inclusief koffie/thee, water en een heerlijke panini??Dat kan bij Van der Valk Hotel Hoorn.