Vergaderen bij van der Valk

Ontdek de mogelijkheden

Brochure

Brochure

Uitgebreide informatie over al onze mogelijkheden vindt u in de brochure. Lees deze gerust even door. 

Van der Valk Hotel Hoorn beschikt over vijf flexibele zalen, vijf bioscoopzalen, een presentatie ruimte en vijf luxe boardrooms voorzien van de laatste technologische snufjes. Door de directe ligging aan de A7, gratis parkeergelegenheid en gratis internet maakt het de ideale locatie voor meerdaagse vergaderingen, congressen en seminars. Tevens is ons hotel uitermate geschikt meetingpoint voor zakelijke afspraken en lunches.

Neem contact met ons op via het aanvraag formulier als u meer wilt weten over de mogelijkheden.

Iets te vieren?

Iets te vieren?

Heeft u iets te vieren? Van der Valk Hotel Hoorn is de ideale locatie voor feesten en partijen. Organiseer hier een babyshower, verjaardag of jubileum. Ons team zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Bent u thuis aan het werk maar wordt u te veel afgeleid om gefocust te kunnen werken? Dan biedt Van der Valk Hotel Hoorn u nu de oplossing! Bij ons kunt u namelijk op een verantwoorde en veilige manier ongestoord een flexwerken.

Van vergaderen tot het organiseren van een congres, van feesten en partijen tot het vieren van uw droombruiloft. Bij Van der Valk Hotel Hoorn is meer mogelijk dan u denkt. Ontdek al onze mogelijkheden.