Vier de zomer bij Van der Valk Hotel Hoorn

Maak er een zomer van om nooit te vergeten!

De zomer is begonnen! Laat de warme zonnestralen jou verwelkomen in ons prachtige hotel, waar comfort en ontspanning samenkomen. Geniet van een overnachting in ons hotel, verken de charmante grachten van Hoorn of proef heerlijke gerechten op ons zonnige terras. Bij Hotel Hoorn maken we van jouw zomer een onvergetelijke ervaring! 

Een heerlijke zomer bij Van der Valk Hotel Hoorn

Jouw zomervakantie begint bij Van der Valk Hotel Hoorn. Ontdek de veelzijdigheid van Hoorn en de luxueuze faciliteiten van het Hotel! Verken de historische binnenstad met zijn schilderachtige grachten, maak een ontspannen fietstocht langs de prachtige IJsselmeerkust of geniet van een dag vol waterpret bij het nabijgelegen Markermeer. Na een bruisende dag vol activiteiten kan jij heerlijk tot rust komen in ons wellnesscentrum en culinair genieten in ons restaurant.

Nieuwsgierig geworden naar het zomeraanbod van Van der Valk Hotel Hoorn? Ontdek hier de mogelijkheden:

VOOR EEN COMPLETE ZOMERVAKANTIE!

Hoog Zomer Arrangement

Met het mooie weer een paar dagen er tussenuit? Geniet van het Hoog Zomer arrangement waarbij u meerdere dagen in rust kunt genieten van ons wellnesscentrum en met de fiets de gevarieerde omgeving van Van der Valk Hoorn kunt ontdekken! Daarna sluit u de dag af met een heerlijk drie-gangen diner van de chef.

Genieten van het weer doet u het best buiten in de zon. Ga samen op ontdekkingstocht op de fiets in het historische centrum van Hoorn! Zo kunt u het West-Fries Museum bewonderen, langs kasteel Radboud fietsen en met de Watertaxi van A naar B toeren. Na een heerlijke dag fietsen is het tijd om uit te rusten in het hotel.

Ontdek Hoorn!

Scooter Arrangement

Stap op onze moderne e-scooters en verken op een unieke manier het prachtige Hoorn en de omliggende West-Friese regio. Geniet van het schilderachtige landschap terwijl u moeiteloos door pittoreske dorpjes en langs historische bezienswaardigheden rijdt. Na een avontuurlijke dag vol ontdekkingen kunt u heerlijk ontspannen en overnachten in een comfortabele hotelkamer.

Tips voor de zomervakantie

Een heerlijk zonnetje, kleurrijke bloemen en lange zomeravonden nodigen uit om naar buiten te gaan. De zomer is het ideale seizoen om weer lekker er op uit te gaan. En wat is er lekkerder dan genieten van een heerlijke zomerse dag en daarna helemaal tot rust komen bij Van der Valk. Wij zetten een aantal tips voor de zomervakantie voor u op een rijtje:

Ontdek de rijke geschiedenis van Medemblik en duik in het leven van de Middeleeuwen! Bezoek Kasteel Radboud, het enige bewaarde kasteel van Graaf Floris V, en ontdek het unieke museum dat je meeneemt naar het dagelijks leven in die tijd. Wandel door de historische kamers, leer over het eten, de kleding en de leefwijze van de Middeleeuwse mens. Een fascinerende reis terug in de tijd!

EROPUIT!

SamCity

SamCity is een unieke 5000m2 indoor city full of fun! De perfecte mix van uitdaging, spanning, amusement én gezelligheid voor overdag en in de avonduren. Met een trampolinepark, lasergame arena, escaperooms, kinderescaperoom, shooting alley, BMX & Skatepark, VR-gaming area, muziekbingo en een sfeervol restaurant kan iedereen zich vermaken!

Het Rundveemuseum gelegen aan het West-Friese dorp Aartswoud is een ‘levend’ museum waar tal van bedreigde oude Hollandse rundveerassen door raszuivere fok voor ondergang worden behoed. Een indrukwekkende en educatieve beleving voor het hele gezin!