Steak&Lobster weken

Uniek bij Van der Valk Hotel Hoorn: de Steak & Lobster weken

Van maandag 15 mei tot en met donderdag 25 mei serveren wij fantastische bereidingen van Steak en Lobster. Dit unieke concept is voor culinaire liefhebbers van kreeft, tournedos, champagne en mooie wijnen. Tijdens deze dagen is er een speciale Steak&Lobster en kan iedereen komen genieten van dit culinaire hoogstandje.

Wat maakt het concept uniek?
De Steak is afkomstig van eigen runderen. Het Blonde d’Aquitaine en Limousin rundvlees is afkomstig van eigen boerderijen van Van der Valk en van een kleine groep boeren in het zuiden van Nederland en het noorden van België en Frankrijk. De runderen leiden een goed leven en hebben veel bewegingsvrijheid en zodra het mogelijk is gaan ze de wei in. Door de manier van werken heeft het product het twee sterren Beter Leven Keurmerk verdiend.

De Lobster komt van de Oosterschelde kreeft, deze heeft een fijnere en zachtere smaak. Dat komt door de afwijkende DNA structuur ten opzichte van de overige kreeften uit de wereld, dit is uit wetenschappelijk onderzoek gebleken. Bovendien staat de versheid van de Oosterschelde kreeft (rechtstreeks uit de Oosterschelde naar de restaurants) garant voor een hoogwaardig kwalitatief product. Waarom zou het van ver moeten komen, als kwaliteit in de Oosterschelde ligt? Er staan diverse mooie bereidingen van de lobster op de menukaart. Dat wordt lastig kiezen!

De Steak&Lobster menukaart wordt geserveerd in het Live Cooking restaurant op maandag tot en met donderdag. Komt u ook genieten tijdens de Steak&Lobster weken?

Wij staan bekend om onze informele ambiance, vriendelijke prijzen en hoogstaande kwaliteit en daar voegen wij nu dit unieke concept aan toe.

Reserveer een plaatsje in ons Live Cooking restaurant via hoorn@valk.com of 0229-799060.