Hotelgasten zijn welkom

Update 20 april 2021: 
Hotelgasten zijn nog steeds welkom bij Van der Valk Hotel Hoorn. De maatregelen die per 14 december van kracht zijn, hebben grote invloed op ons hotel en op de mogelijkheden die wij onze gasten kunnen bieden tijdens hun verblijf. Zo hebben wij helaas ons restaurant en wellnessfaciliteiten moeten sluiten. Vanaf 28 april mag ons buitenterras wel weer open zijjn.

Ontbijt, lunch en diner worden in ieder geval tot en met 28 april 2021 aangeboden via een ‘take away’ concept. 

Avondklok
Tot en met 27 april geldt in Nederland een avondklok tussen 22.00 en 04.30 uur. Ons hotel blijft vanzelfsprekend geopend, wij vragen onze gasten om de avondklok te respecteren. Uitsluitend gasten uit de uitzonderingsgroep hebben de mogelijkheid om tussen 22.00 en 04.30 in te checken (vooraf overleg met de receptie is hierbij noodzakelijk). Alvast bedankt voor uw begrip! 

Betalingen
Betaal uw overnachting online vooraf óf ter plaatse met pin, creditcard of contactloos. Vanzelfsprekend blijft ons hotel geopend voor noodzakelijke overnachtingen. Wanneer u ervoor kiest om de komende periode in ons hotel te verblijven, kunt u erop vertrouwen dat wij er alles aan zullen doen om u een veilig en vertrouwd verblijf te bezorgen!

Bekijk onze aangepaste maatregelen

Veilig en Vertrouwd


 

 

Bij Van der Valk heeft de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten en medewerkers de hoogste prioriteit. Om uw gezondheid en veiligheid te kunnen waarborgen, willen wij u vragen tijdens uw bezoek aan ons hotel het volgende beleid na te leven: 

 • Volg aangegeven looprichting en hygiëne maatregelen
 • Draag een mondkapje in de openbare ruimte; aan tafel of in uw kamer hoeft dat niet
 • Houd 1,5 meter afstand van andere gasten en medewerkers
 • Schud geen handen met mede-gasten of hotelpersoneel 
 • Was uw handen regelmatig en volgens de richtlijnen van het RIVM
 • Gebruik papieren handdoekjes om uw handen te drogen
 • Hoest en nies in uw elleboog en wend u af van mede-gasten en hotelpersoneel
 • Betaal bij voorkeur met pin of contactloos

Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen. 

Wij vertrouwen erop dat wij er als samenleving samen alles aan zullen doen wat nodig is om deze situatie een halt toe te roepen en sterk en veerkrachtig zullen zijn bij het herstel in de periode daarna.

Namens ons gehele team willen wij u nogmaals bedanken voor uw vertrouwen en begrip. Wij wensen u een prettig verblijf.

Met gastvrije groet, 

Familie Van der Valk 

Restaurant & terras


Het restaurant is - naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen vanuit het kabinet – gesloten. Vanaf 28 april gaat ons terras wel weer open van 12.00 - 18.00 uur.

Ontbijt
Het is uitsluitend toegestaan om het ontbijt aan te bieden in ‘take away’ vorm. Dat wil zeggen dat u keuze heeft uit twee verschillende ontbijtpakketten en u het ontbijt dan kunt afhalen in het restaurant, mee kan nemen naar de kamer en het daar kan nuttigen. In de ochtend staat het ontbijtpakket voor uw klaar tussen 6.30 11:00. Het is helaas niet toegestaan om te eten en/of te drinken in ons restaurant, ook mogen wij geen roomservice ontbijt verzorgen. 

Lunch en diner
Helaas is het vanwege de nieuwe maatregelen niet mogelijk om te lunchen en dineren in ons restaurant, ook mogen wij geen roomservice verzorgen. Wel kunt u gebruik maken van een take away lunch en diner en deze nuttigen op uw kamer. Take-away lunch & diner kan worden besteld van 12:00 tot 22.00 uur. Na 20.00 uur verstrekken wij geen alcoholhoudende dranken.

Genieten van verrassend lekkere gerechten* tijdens uw verblijf? Wij bieden onze hotelgasten de mogelijkheid om gebruik te maken van take-away en bezorgservice via Valk Thuis.

*Alle gerechten dienen buiten het hotel of in de hotelkamer genuttigd te worden.

Terras
Vanaf 28 april is ons terras weer geopend van 12.00 - 18.00 uur. Wel gelden onderstaande regels vanuit de overheid:

 • Aan een tafel zitten maximaal 2 personen op 1,5 meter afstand. Tenzij het gaat om personen uit hetzelfde huishouden en kinderen tot en met 12 jaar.
 • Het maximun aantal gasten op het terras is 50
 • Er geldt een verplichte reservering van zitplaatsen vooraf. Dit kan aan de deur.
 • Reserveren voor een plek op het terras kan alleen telefonisch of per e-mail via de receptie, 0229-799060 of hoorn@valk.com

 

Zalen


Op grond van de vigerende regelgeving zijn onze zalen alleen open voor bedrijfsnoodzakelijke bijeenkomsten / vergaderingen. 

Voor meer informatie betreffende uw reservering of voor nieuwe zaalreserveringen kunt u contact opnemen met onze salesafdeling; sales@hoorn.valk.com of 0229-799061.

Hotelfaciliteiten


Wij vragen al onze gasten om bij incheck een triageformulier in te vullen in verband met mogelijk bron- en contactonderzoek. Deze formulieren worden na 14 dagen vernietigd en zullen uitsluitend op verzoek van en aan de GGD verstrekt worden. Gezien het aantal vragen dat wij u moeten stellen i.v.m. de coronamaatregelen kan het inchecken langer duren dan u van ons gewend bent. Wij vragen uw begrip hiervoor. Het maximale aantal van 30 personen in één ruimte geldt niet wanneer alle aanwezige gasten hotelgasten zijn.

 • Wij continueren de aangescherpte hygiënemaatregelen
 • Het restaurant is tijdelijk gesloten
 • Take-away service kan worden besteld tot 22.00 uur. Na 20.00 uur verstrekken wij geen alcoholhoudende dranken.
 • U kunt gebruik blijven maken van onze bezorg- en take-away service via valkthuis.nl
 • De wellness- en fitnessfaciliteiten zijn momenteel gesloten evenals de bioscoop, het casino en zwembad. 

Veelgestelde vragen


Mag Van der Valk als hotel en restaurant geopend zijn?
Ja, volgens de richtlijnen van de overheid is het toegestaan om als hotel geopend te zijn. Eet- en drinkgelegenheden in het hotel zijn tijdelijk gesloten. 

Is het bezoeken van een Van der Valk hotel veilig?
Van der Valk neemt uw gezondheid en die van de medewerkers uiterst serieus. Wij hebben aangescherpte maatregelen binnen het hotel zodat dit gewaardborgd kunt worden. 
Alle Van der Valk hotels zijn ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM. Wij doen er als hotel alles aan om risico’s tot een minimum te beperken. 

Is het mogelijk om roomservice te bestellen?
Nee, u kunt gebruik maken van onze take-away service van Valkthuis.nl. 

Welke faciliteiten zijn er in het hotel geopend?
De fitness zaal, het binnenzwembad en de wellness zijn tijdelijk gesloten voor hotelgasten. 

Is het mogelijk om gebruik te maken van faciliteiten zoals een (elektrische) fiets huren bij het hotel?
Ja dit is mogelijk, vraag bij de receptie naar de mogelijkheden. 

Kan ik mijn boeking annuleren of wijzigen? 
Bij een refundable rate kunt u uw reis gratis annuleren of wijzigen tot een dag voor aankomst. In geval van een non-refundable boeking kunt u in principe de reis niet annuleren. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met het hotel via hoorn@valk.com of bellen naar +31(0)229 799 060.

Kan ik op de dag van aankomst mijn boeking wijzigen als ik verkouden ben of hoest?
Wij vragen u contact op te nemen met het hotel via hoorn@valk.com of bellen naar +31(0)229 799 060.