Hotel Hoorn is geopend

Van der Valk Hotel Hoorn is weer volledig geopend en hanteert aangepaste maatregelen. Graag vragen wij u rekening te houden met deze aangescherpte maatregelen om uw gezondheid en die van onze medewerkers te kunnen waarborgen. Wij hopen u dan ook snel te mogen verwelkomen voor een veilig en vertrouwd verblijf in Hotel Hoorn.

Wij danken u voor het begrip en het vertrouwen in ons hotel.

Bekijk onze aangepaste maatregelen


 

Veilig en Vertrouwd bij Van der Valk Hotels

 


 

Veilig en vertrouwd

Bij Van der Valk heeft de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten en medewerkers de hoogste prioriteit. Om uw gezondheid en veiligheid te kunnen waarborgen, willen wij u vragen tijdens uw bezoek aan ons hotel het volgende beleid na te leven: 

 • Volg aangegeven looprichting en hygiëne maatregelen
 • Houd 1,5 meter afstand van andere gasten en medewerkers
 • Schud geen handen met mede-gasten of hotelpersoneel 
 • Was uw handen regelmatig en volgens de richtlijnen van het RIVM
 • Gebruik papieren handdoekjes om uw handen te drogen
 • Hoest en nies in uw elleboog en wend u af van mede-gasten en hotelpersoneel
 • Betaal bij voorkeur met pin of contactloos

Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen. 

Wij doen er alles aan om uw verblijf zo veilig en vertrouwd mogelijk te maken. Bedankt voor uw vertrouwen in Van der Valk en wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons hotel. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact op onze receptie. 

Met gastvrije groet, 

Familie Van der Valk 


 

Restaurant is open

Het restaurant is - volgens richtlijnen vanuit overhei en RIVM - geopend.

Hotelgasten
Als hotelgast kunt u bij ons weer heerlijk genieten van eten & drinken. Het ontbijt is voor hotelgasten weer in een uitgebreide buffetvorm. De lunch en het diner zijn à la carte. Tevens bieden wij onze hotelgasten roomservice aan.

Externe gasten
Per 1 juli ontvangen wij weer gasten van buitenaf. Een reservering is verplicht indien u binnen in ons a la carte restaurant wilt lunchen of dineren. Om te reserveren willen wij u vragen om telefonisch contact op te nemen via; +31(0)229-799060

Het terras is ook geopend en daar kunt u terecht zonder reservering, zolang er plek is. 
De lobbybar is van maandag t/m vrijdag geopend van 08:00 – 01:00 uur en op zaterdag & zondag van 09:00 - 01:00 uur, een reservering kan ter plaatse worden gemaakt.

Voor alle tafelreserveringen gelden onderstaande maatregelen: 

 • Wij werken met waarschuwingsstickers en vragen u deze te volgen. 
 • In de horeca is het verplicht bezoekers te vragen zich te registreren ten behoeve van bron- en contactonderzoek door de GGD bij een besmetting.
 • Wij vragen u om op 1,5 meter afstand van elkaar te wachten tot onze host u een tafel wijst.
 • Wij ontvangen tot maximaal 8 personen aan een tafel. Gasten mogen per 2 uit verschillende huishoudens uit eten. De 3e persoon dient op 1,5 m afstand te zitten. Dit geldt ook voor grotere groepen.
 • Houd 1,5 meter afstand. Zowel tot onze medewerkers als tot andere gasten.
 • Roomservice is mogelijk voor zowel gerechten als drankjes.

 


 

Fitness & Wellness

De fitness zaal en de wellness ruimte zijn geopend. Wij verzoeken u hierbij rekening te houden met 1,5 meter afstand tot onze medewerkers en andere gasten. Ook in deze ruimtes gelden aangescherpte protocollen voor reiniging en hygiëne.

 • Het binnenzwembad, de fitness & wellness zijn exclusief geopend voor hotelgasten met overnachting.

 

Vergaderingen & werkplekken

Voor de mensen die niet meer op kantoor kunnen werken hebben we de ideale oplossing: hotelwerken. Huur één van onze meetingrooms als flexwerkplek en geniet van de rust, koffie en heerlijke snacks. Bekijk snel de mogelijkheden en kosten.


 

Veelgestelde vragen

Mag Van der Valk als hotel en restaurant geopend zijn?
Ja, volgens de richtlijnen van de overheid is het toegestaan om als hotel geopend te zijn. Eet- en drinkgelegenheden in het hotel mogen geopend zijn. Het à la carte restaurant, de lobbybar en het terras zijn daarom per 1 juli geopend. De openingstijden kunnen afwijken van de standaard openingstijden. In het restaurant hanteren wij 1,5 meter afstand en reserveren is verplicht. Op ons terras kunt u zonder reservering terecht zolang er plek is.
H
et Live Cooking restaurant is gesloten om uw gezondheid te kunnen waarborgen. 

Is het bezoeken van een Van der Valk hotel veilig?
Van der Valk neemt uw gezondheid en die van de medewerkers uiterst serieus. Wij hebben aangescherpte maatregelen binnen het hotel zodat dit gewaardborgd kunt worden. 
Alle Van der Valk hotels zijn ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM. Wij doen er als hotel alles aan om risico’s tot een minimum te beperken. 

Is het mogelijk om roomservice te bestellen?
Ja, u kunt via de receptie roomservice bestellen op uw hotelkamer. Hiervoor is een aangepaste menukaart die u op uw hotelkamer vindt. U kunt onbijt, lunch en diner op hotelkamer laten brengen, hiervoor gelden extra kosten.

Welke faciliteiten zijn er in het hotel geopend?
Het binnenzwembad, de fitness en de wellness zijn geopend voor hotelgasten. 

Is het mogelijk om gebruik te maken van faciliteiten zoals een (elektrische) fiets huren bij het hotel?
Ja dit is mogelijk, vraag bij de receptie naar de mogelijkheden. 

Kan ik mijn boeking annuleren of wijzigen? 
Bij een refundable rate kunt u uw reis gratis annuleren of wijzigen tot een dag voor aankomst. In geval van een non-refundable boeking kunt u in principe de reis niet annuleren. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met het hotel via hoorn@valk.com of bellen naar +31(0)229 799 060.

Kan ik op de dag van aankomst mijn boeking wijzigen als ik verkouden ben of hoest?
Wij vragen u contact op te nemen met het hotel via hoorn@valk.com of bellen naar +31(0)229 799 060.