Wat te doen in omgeving Hoorn?

Maak de Toekan Roadtrip!
Pak de auto, rijd naar Noord-Holland en stop in Hoorn. Daar vind je Van der Valk Hotel Hoorn en kun je van alles beleven. Entertainment is het toverwoord: bioscoop, restaurant en op loopafstand van de historische binnenstad met vele terrasjes en musea. Ook is het mogelijk om te fitnessen en te dobberen in ons binnenzwembad op reservering!
Vanaf 129,50 euro per nacht inclusief ontbijt en diner.
Bekijk onze kamers en suites HIER
 
Ontdek meer van de prachtige omgeving van Hoorn dankzij onze fietsverhuur of spring op een elektrische scooter. Zo biedt Hoorn veel musea waar u de geschiedenis van de stad kunt bewonderen. De Gouden Eeuw herbeleefd u in het Westfries Museum en de twintigste eeuw in het Museum van de 20ste eeuw. Gaat u liever voor meer avontuur? Dan is het Stroomtram Museum geschikt om er een heerlijk daguitje van te maken. Beginnend in een stroomtram in Hoorn, dan met de boot van Medemblik naar Enkhuizen. Ook wel de Historische Driehoek genoemd. Voor meer informatie kunt u HIER klikken.
 
Breng een bezoekje aan de historische binnenstad van Hoorn. In Hoorn kun je uiteraard ook goed shoppen. Bezoek het Kleine en Grote Noord voor de algemene bekende winkels en duik vanuit deze straat zijstraten in voor diverse andere leuke winkeltjes. Neem ook een kijkje bij de haven van Hoorn, waar veel historie te vinden is!
 
Hotel Hoorn beschikt over de unieke combinatie tussen bioscoop, casino en hotel. In de bioscoop kunt u genieten van de meest recente films.
Voor de actievelingen is er ook genoeg te doen in de omgeving. Zo kan er gesupt worden, gegolfd bij Regthuis en een balletje geslagen worden op het sportpark direct achter het hotel. Al onze sportmogelijkheden bekijkt u HIER
 
Iets verder weg, maar zeker de moeite waard om te ontdekken: Enkhuizen en Alkmaar!
Zo kunt u naar Sprookjeswonderland, het ideale uitstapje voor gezinnen en (groot)ouders met kinderen. Het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen brengt de verhalen tot leven van mensen die vroeger rond de Zuiderzee woonden. 
Alkmaar bevindt zich op een halfuurtje rijden van Hotel Hoorn. Een karakteristieke kaasstad met vele mogelijke uitjes. Ga voor een  rondvaart of samen met een gids de stad verkennen!
 
Prachtig weer? Neem eens een kijkje bij Oranje Buiten, de perfecte locatie aan het Markermeer om te lunchen, dineren of borrelen. Op 45 minuten rijden kunt u ook wandelen in de duinen van Schoorl of genieten van het strand van Bergen aan Zee.