Van der Valk Piano's - GEANNULEERD

Geannuleerd - Van der Valk Piano's

Bij Van der Valk Hotel Hoorn heeft het welzijn van onze gasten en onze medewerkers de hoogste prioriteit. Wij zijn daarom, op advies van het RIVM en de overheid, ook genoodzaakt om het evenement Van der Valk Piano's af te gelasten. Wij betreuren dit ten zeerste, maar willen de gezondheid van u en onze eigen medewerkers niet op het spel zetten. Wij houden u op de hoogte als wij het evenement op een later tijdstip doorzetten. Hopend u voldoende te hebben geïnformeerd.

----

Een spectaculaire pianoshow vol muzikale hoogstandjes; Van der Valk Piano’s

Samen met het trio achter Van der Valk Piano’s: Sven Manshande, Roy Bult en Angelo Nannings, organiseert Van der Valk Hotel Hoorn op zaterdag 21 maart 2020 een spetterend nieuw meezingfeest: Van der Valk Piano’s

Bereid je voor op een rit in een muzikale achtbaan met de allergrootste guilty pleasures en laat je meeslepen in het enthousiasme van het trio. Geef een verzoeknummer door en wie weet swing jij met jouw vrienden of vriendinnen mee op jullie verzoekje! Een spectaculaire show vol muzikale hoogstandjes, waarbij stilzitten én je mond houden geheel onmogelijk is.

Sven Manshande is in de regio bekend geworden als piano-entertainer toen hij het gezicht was van Booming Piano’s. Daar ontmoette hij Angelo Nannings en drummer Roy Bult. Het trio had een bijzondere klik waarbij voornamelijk humor en de lol in het muziek maken de boventoon voerde. Ze besloten Booming Piano’s achter hen te laten en als trio reizen ze nu stad en land af met hun spetterende pianoshows.

De show start om 20:30 uur en eindigt om 00:30 uur. Voor € 35,00 ben je verzekerd van de gehele avond onbeperkt huiswijn, Bavaria bier en frisdranken. 

Zaterdag 21 maart 2020
20.30 uur - 0.30 uur 
€ 35 p.p. inclusief drankjes (huiswijn, Bavaria bier en frisdranken)

Tickets bestel je hier

Hier wil je toch zeker bij zijn :)

Overnachten?
Wilt u bij dit spectaculaire event aanwezig zijn én overnachten in ons hotel? Boek dan ons speciale Van der Valk Piano's arrangement. 

Prijs vanaf € 145,- p.p. Het arrangement is inclusief:

  • 1x Overnachting in comfort kamer
  • 1x Live Cooking Diner op zat. 21 maart 
  • 1x Entree Pianoshow t.w.v. 35 euro (incl. drankjes - huiswijn, Bavaria bier en frisdranken tussen 20.30 - 0.30 uur) 
  • 1x Live Cooking Ontbijt op zon. 22 maart

Boek hier het arrangement. 

Bekijk Van der Valk Piano's