Kerstbrunch

Op 25 en 26 december 2019 serveren wij u onze luxe Live Cooking Kerstbrunch. U wordt ontvangen met een glas bubbels. In de lobby is er de mogelijkheid om met uw gezelschap en de Kerstman op de foto te gaan. U kunt hierna heerlijk genieten van een uitgebreid warm en koud buffet. Waarnaast ook nog live door onze koks verscheidene gerechten voor u worden bereid. Aansluitend mag het kerstdessertbuffet niet ontbreken. Dit alles uitgevoerd in kerstsfeer. Ook aan de kinderen wordt gedacht. We verzorgen voor de kinderen een eigen Kinderbuffet. Tevens kunnen de kinderen cupcakes versieren en Kerst kleurplaten inkleuren. Kortom een geweldige verzorgde kerst voor jong en oud.

Prijs volwassenen                           € 49,50  p.p.
Prijs kinderen 3 t/m 11 jaar             € 24,75  p.p.

Inclusief huiswijn, Bavaria bier, koffie, thee, melk, fris en vruchtensappen. 

De aanvangstijd van de brunch is 11.00 uur of 11:30 uur.
De Live Cooking Kerstbrunch duurt 2,5 uur.

Voor vragen/reserveringen graag mailen of bellen met de receptie.

Reserveren kan via 0229-799060 of stuur een reserveringsaanvraag naar hoorn@valk.com
Graag de volledige adres- en contactgegevens vermelden bij het maken van de reservering en graag de leeftijden van de kinderen doorgeven bij het maken van de reservering.

Liever dineren?
Op eerste en tweede Kerstdag serveren wij ook een Live Cooking Kerst Diner.

VOL
Op Eerste Kerstdag is onze Kerstbrunch VOL. Op Tweede Kerstdag zijn er nog enkele tafels vrij, maar wees er snel bij! Tevens bieden wij op Eerste en Tweede Kerstdag ook een High Tea aan in Tokan. 

Reserveer uw tafel:

 

Verplicht veld