Teambuilding of ontspanning tijdens uw bijeenkomst

SAMCITY CITY FULL OF FUN
Met een ruim aanbod aan activiteiten, een feestruimte én een sfeervol restaurant heeft Samcity alles onder één dak voor groepsuitjes vanaf 10 personen. Bezoek de battle-escaperoom, lasergame arena, shooting alley voor een workshop boogschieten óf speel de escapegame, pubquiz of muziekbingo en combineer dit met gezellig samen eten en borrelen. Voor een uitje met het bedrijf of een vriendengroep, een vrijgezellenfeest, familiereünie, jubileum, verjaardagsfeest of andere speciale gelegenheid ben je bij Samcity aan het juiste adres. Het trampoline- en BMX & Skatepark maken Samcity zelfs geschikt voor uitjes met het hele gezin.

ARRANGEMENTEN
Bij Samcity zijn alle mogelijkheden voor een geslaagd uitje al gecombineerd. Er hoeft alleen nog maar gekozen te worden uit het ruime aanbod groepsuitjes en bedrijfsuitjes. Heb je liever een programma op maat? Ook dat is mogelijk.

LOCATIE
Samcity ligt pal naast Van der Valk. Een bezoek aan Van der Valk kan dan ook perfect gecombineerd worden met een groepsuitje bij Samcity.

AANBOD

Battle Escaperoom
Foute boel! Je zit opgesloten in een onheilspellende tattooshop. Alle kans dat je slachtoffer wordt van de ontslagen leerling-tatoeëerder, die zichzelf na sluitingstijd toegang verschaft tot Samcity. Deze leerling heeft een voorliefde voor experimenteren op wildvreemden. Hij ziet zijn tattoos als trofeeën. Het is duidelijk! Hier moet je zo snel mogelijk weg. Dat betekent samenwerken met je collega’s of andere lotgenoten. Raadsels oplossen, cryptische omschrijvingen ontrafelen, uitvinden waar de sleutel ligt en je hebt maar een uur de tijd! Zie dan je hoofd maar eens koel te houden… Wat gaat het worden? Escaped of Still Stuck?

Escapegame
Team escape in meerdere teams. Je zit vast aan het pand en aan je teamgenoten met handboeien en cijfersloten. Je gaat op een zoektocht door Samcity. Vind jij de codes om je teamleden los te spelen? Samenwerken is cruciaal. Haast is geboden. Maar is dit altijd verstandig? Kunnen doordenken, opmerkzaamheid en inzicht zijn vereist. Welk team speelt als eerste alle teamleden vrij en komt als winnaar uit de strijd?

Lasergame
Ben jij klaar voor een battle met collega’s die je stiekem altijd al eens had willen verslaan? Onze unieke Lost City biedt jou de ultieme kans! Vertrouwend op de gun in je handen. Maar liefst 500
m2 vol special effects en mysterieuze doorgangen staan garant voor een buitengewoon spectaculaire belevenis. Lasergamen is ook mogelijk in toernooivorm als groepsactiviteit met meerdere teams.

Shooting Alley
Heb jij de vaste hand en het scherpe oog van Robin Hood? Tijdens de workshop boogschieten leert onze instructeur je om te gaan met pijl en boog. Improve your skills! Houding, richten en schieten. Na het oefenen is het tijd voor het serieuze werk. Wie schiet de meeste pijlen in de roos op het blazoen?

Pubquiz
Beeld, geluidsfragmenten en vragen. Beantwoord elke vraag binnen 30 seconden. Welk team heeft overall de meeste kennis? De quiz bestaat uit drie rondes; film en televisie, sport en reclame, muziek en algemeen. Specialisten in je team en variatie in leeftijd levert ongetwijfeld de meeste punten op. Eigen vragen toevoegen, behoort tot de mogelijkheden. Hoe goed ken jij je collega’s, vrienden of familie?

VR Escapegame
Bella Ciao! Jullie spelen het spel: La casa de dinero. Laat je leiden door ‘El Professor’ en waan je een echte bankrover. Welk team lukt het als eerste uit de Koninklijke Munt in Madrid te ontsnappen, de kluis te veroveren en te vluchten met zoveel mogelijk ‘dinero’? We starten in het klaslokaal van El Professor. Door het oplossen van uitdagende puzzels en raadsels vinden jullie je weg door de bank. Goed samenwerken én communiceren in zowel de virtuele als de ‘echte’ wereld is cruciaal. Met elkaars aanwijzingen kunnen jullie, level voor level, het spel uitspelen. Zorg dat je creatief, snel en slim bent! Het spel bevat zes levels. Bij ieder level heeft een andere teamgenoot de VR-bril op.

Muziekbingo
Bingo, maar dan anders. Bij muziekbingo gaat het om dropping balls & beats. Op de bingokaarten staan geen getallen, maar liedjes van (inter)nationale artiesten. Elke bingobal heeft een eigen muziekfragment. Herken dit fragment binnen 30 seconden. Staat het op je bingokaart? Streep de artiest en het nummer weg. Het is uiteraard toegestaan om mee te swingen en te zingen, want bij muziekbingo draait alles om muziek, plezier en gezelligheid! Ben je geen echte muziekkenner? Dat is geen probleem. De nummers zijn herkenbaar voor iedereen! Let op dat je geen valse bingo hebt. Dit heeft een lied zingen, terwijl je je vetste dansmoves showt, tot gevolg. Hilarisch voor je medespelers! Er zijn ook extra opdrachten. Verdien een shotje door het Sing Along nummer verder te zingen als de muziek stopt. Ook zijn er ‘Raad de foto’ en ‘Herken de clip’ opdrachten. Wie wordt de Samcity Bingo Queen of King?

CONTACT
Wilt u meer informatie of wilt u een op maat gemaakte offerte? Neem dan vrijblijvend contact op met ons salesteam via sales@hoorn.valk.com of
0229 799 061
Wij zijn u graag van dienst!