Activiteitenagenda
The Red Strats in Van der Valk Hoorn

The Red Strats in Van der Valk Hoorn

26 nov 2017,
16:30 uur - 21:30 uur

€ 42,50 p.p.

Zin in een avondje heerlijk eten en dansen op de sfeervolle muziek van Cliff and The Shadows? Dat kan nu bij Hotel Van de Valk Hoorn!

Zondag 26 november organiseert Hotel Van der Valk Hoorn een sfeervol Diner Dansant met de Cliff and The Shadows band The Red Strats.

Deze fantastische band zorgt zondag 26 november vanaf 16.30 uur voor de muzikale omlijsting voor het spectaculaire Diner Dansant. U wordt ontvangen met een glas bubbels en geniet van een heerlijk uitgebreid diner in het prachtige nieuwe Van der Valk Hotel Hoorn. De ontvangst is om 16.30 uur, de muziek start om 17.00 uur en het diner dansant duurt tot 21.30 uur.

Het belooft een prachtige muzikale omlijsting te worden tijdens deze avond want The Red Strats  staan garant voor heerlijke muziek uit de Sixties, met prachtige Ciff and The Shadows nummers, schitterende ballads gezongen door Mike, maar ook echte onvervalste instrumentale Shadows nummers gespeeld door sologitarist Roydon die in de tachtiger jaren door Bruce Welch (gitarist van de originele Shadows) gevraagd was om in een nieuw op te richten band te komen spelen.

Prachtige rustige nummers als Move It, Living Doll, en The Young Ones komen langs evenals Apache, Shadoogie en Wonderfull Land. Ook wordt er een uitstapje gedaan naar muziek van de Maskers met nummers als La Comparsa, Till, etc. Ook Buddy Holly en The Eagles met Tequilla Sunrise komen langs.

The Red Strats maken al heel wat jaren samen muziek en bestaan uit Roy Soerioroseno (lead guitar), speelde in de tachtiger jaren in de zeer bekende band F.B.I.en later in The Starfighters, Ernst Kraft van Ermel (rhythm guitar), Wim van de Water (drums), Cock Hiemstra (bassguitar) en Mike (vocal), de man met de gouden "Cliff Richard" stem.

Het enorme Cliff & The Shadows repertoire brengen zij op een zeer authentieke wijze o.a. door gebruik te maken van de echte oude VOX versterkers met een Long Tom echo en oude instrumenten uit die tijd.

Deze rasmuzikanten staan al ruim 40 jaar op de bühne en staan garant voor een enorm stuk muzikaal spektakel!. 

Al met al een uitgelezen gelegenheid deze unieke formatie The Red Strats eens te zien en vooral de heerlijke oude Cliff en The Shadows sound te horen. U wordt even teruggezet in de tijd, en waant zich in de Sixties. Kijk ook op www.theredstrats.nl en op Facebook: Red Strats

Tickets voor deze prachtige avond kunt u reserveren via Hotel Van Der Valk in Hoorn, telefoonnummer 0229 – 799 060   email: hoorn@vdvalk.com
De kosten voor deze prachtige avond inclusief een glas bubbels en diner zijn slechts € 42,50 p.p.
U hoeft na deze sfeervolle avond natuurlijk nog niet naar huis, u kunt de avond combineren met een overnachting in Van der Valk Hotel Hoorn.

Voor verdere informatie over deze avond kunt u kijken op www.theredstrats.nl, Facebook of bellen met het management: 0229 - 217 282