Bij Van der Valk Hotel Hoorn

Een film om op te eten!

Verras jouw geliefde met een driegangen diner en unieke filmbeleving op woensdag 14 februari in Van der Valk Hotel Hoorn.

Beleef een unieke ervaring waar film en dineren op een bijzondere manier samenkomen. De romantische film wordt nagebootst en de gerechten uit de film worden op hetzelfde moment als in de film bij jou aan tafel geserveerd. Elke hap die je neemt, elke smaak die je proeft, is rechtstreeks geïnspireerd op wat er op het scherm afspeelt. Bekijk samen met jouw geliefde of vrienden de film 'Brasserie Valentijn' in Tokan Vibes & Bites. 

Het concept is simpel: “Wat je ziet, is wat je eet.”

Je wordt op 14 februari tussen 18.00 en 18.30 uur verwacht in onze sfeervolle Tokan Vibes & Bites. Zodra iedereen binnen is krijgen jullie een introductie, waarna om 19:00 uur de film op start gezet wordt. 

Tarief: € 52.50 p.p. inclusief aperitief
Datum: 14 februari 2024
Ontvangst: 18.00  –  18.30 uur

Let op! De film kan enkel in het Nederlands worden afgespeeld.

Bij te weinig aanmeldingen kan er worden bepaald dat het niet doorgaat. Eventuele kosten worden vergoed en iedereen wordt optijd op de hoogte gesteld.

Het menu

Amuse

Cranberry Kiss (wodka/cranberry sap/peachtree) (kan ook alcoholvrij, geef dit vantevoren alstublieft aan)

***

Voorgerecht

Zuur gegaarde zeebaars in een zachte curry met geelwortel, citrusvruchten en limoenkers.

***

Hoofdgerecht 

Entrecote met seizoensgroenten en rode wijn jus

***

Dessert

Ganache met roze meringues, frambozen, aardbeien en viooltjes.

Brasserie Valentijn

‘Brasserie Valentijn’ is een gerenommeerd restaurant dat met succes wordt gerund door Valentijn en chef-kok Angelo. 14 februari is de dag van de liefde: één van de drukste avonden van het jaar. Angelo zorgt voor een passend liefdesmenu en Valentijn heeft de tafels tiptop gedekt. Ze heeft alles onder controle in haar brasserie. In de keuken en in het restaurant zijn de verwachtingen hoog gespannen. Elk koppel dat een tafel heeft bemachtigd, hoopt die avond de liefde op hun bord te krijgen. Er mag niks fout gaan. Dan staat Frank, een oude vlam van Valentijn, ineens op de stoep...

In de maand van de liefde romantisch met z'n tweeën er even tussen uit.
Droom heerlijk weg in een van onze kamers. Geniet 's avonds van een een heerlijk diner en van onze vele faciliteiten. 's Morgens kunt u genieten van een heerlijk ontbijt. Daarnaast ontvangt u op de kamer een heerlijke fles bubbels, bruisbal en rozenblaadjes.

Reserveer snel via deze knop want vol=vol!