Van der Valk Hotel Hoorn

Vier de leukste Social Fridays met jouw vrienden en/of collega's

Ben jij opzoek naar de perfecte plek om de week af te sluiten en het weekend in te luiden? Zoek niet verder! Bij Van der Valk Hotel Hoorn organiseren wij elke maand een onvergetelijke Social Friday (Vrijdagmiddagborrel) waar gezelligheid, ontspanning en genieten centraal staan.

Waarom onze Social Fridays?

Onze maandelijkse VrijMiBo's zijn de ideale gelegenheid om samen met vrienden en collega's te ontspannen na een drukke werkweek. Van der Valk Hotel Hoorn biedt een stijlvolle en ontspannen sfeer, perfect voor netwerken of simpelweg genieten van elkaars gezelschap.

Wanneer zijn onze Social Fridays?

Op de volgende data's hebben wij de gezellige VrijMiBo's:
19 juli 2024 (16:30 - 20:00)
20 september 2024 (16:30 - 20:00)
18 oktober 2024 (16:30 - 20:00)
15 november 2024 (16:30 - 20:00)

Sfeervolle Tokan Vibes & Bites

Deze vrijmibo's Onze bar biedt een uitgebreide selectie aan drankjes, van verfrissende cocktails tot heerlijke bieren en goede wijnen. Daarnaast kan jij genieten van een selectie aan smakelijke hapjes, speciaal samengesteld door onze getalenteerde chef-koks. 

Live Muziek en Entertainment

Elke maand zorgen we voor live muziek of een DJ om de sfeer nog feestelijker te maken. Of jij nu wilt dansen of gewoon van de muziek wilt genieten, onze entertainmentopties zorgen ervoor dat iedereen een geweldige tijd heeft.

Eenvoudig Bereikbaar

Van der Valk Hotel Hoorn is eenvoudig bereikbaar en biedt ruime parkeergelegenheid. Dit maakt het voor jou en jouw gasten gemakkelijk om bij ons te komen en volop van de avond te genieten zonder zorgen.

Dit wil je niet missen!

Zorg dat je bij de volgende VrijMiBo bij Van der Valk Hotel Hoorn aanwezig bent! Deze avond vol plezier en ontspanning wil je niet missen. Wij kijken ernaar uit om jou en jouw gezelschap te verwelkomen!