Diner Dansant met de Cliff and the Shadows band The Red Strats

Zin in een avondje heerlijk eten en dansen op de sfeervolle muziek van Cliff and The Shadows? Dat kan nu bij Van der Valk Hotel Hoorn!

Zondag 18 februari 2018 organiseert Van der Valk Hotel Hoorn een sfeervol Diner Dansant met de Cliff and The Shadows band The Red Strats.

Deze fantastische band zorgt zondag 18 februari vanaf 17:00 uur voor de muzikale omlijsting voor het spectaculaire Diner Dansant. U wordt ontvangen met een glas bubbels en geniet van een heerlijk uitgebreid diner in het prachtige nieuwe Van der Valk Hotel Hoorn. De ontvangst is om 16:30 uur, de muziek start om 17:00 uur en het diner dansant duurt tot ongeveer 21:30 uur.

Het belooft een prachtige muzikale omlijsting te worden tijdens deze avond want The Red Strats staan garant voor heerlijke muziek uit de Sixties, met prachtige Ciff and The Shadows nummers, schitterende ballads gezongen door Mike, maar ook echte onvervalste instrumentale Shadows nummers gespeeld door sologitarist Roydon die in de tachtiger jaren door Bruce Welch (gitarist van de originele Shadows) gevraagd was om in een nieuw op te richten band te komen spelen.

Prachtige rustige nummers als Move It, Living Doll, en The Young Ones komen langs evenals Apache, Shadoogie en Wonderfull Land. Ook wordt er een uitstapje gedaan naar muziek van de Maskers met nummers als La Comparsa, Till, etc. Ook Buddy Holly en The Eagles met Tequilla Sunrise komen langs.

The Red Strats maken al heel wat jaren samen muziek en bestaan uit Roy Soerioroseno (lead guitar), speelde in de tachtiger jaren in de zeer bekende band F.B.I.en later in The Starfighters, Ernst Kraft van Ermel (rhythm guitar), Wim van de Water (drums), Cock Hiemstra (bassguitar) en Mike (vocal), de man met de gouden "Cliff Richard" stem.

Het enorme Cliff & The Shadows repertoire brengen zij op een zeer authentieke wijze o.a. door gebruik te maken van de echte oude VOX versterkers met een Long Tom echo en oude instrumenten uit die tijd.

Deze rasmuzikanten staan al ruim 40 jaar op de bühne en staan garant voor een enorm stuk muzikaal spektakel!

Al met al een uitgelezen gelegenheid deze unieke formatie The Red Strats eens te zien en vooral de heerlijke oude Cliff en The Shadows sound te horen. U wordt even teruggezet in de tijd, en waant zich in de Sixties. Kijk ook op www.theredstrats.nl

Tickets voor deze prachtige avond kunt u reserveren via Van der Valk Hotel Hoorn, telefoonnummer 0229 – 799 060   email: hoorn@valk.com 
De kosten voor deze prachtige avond inclusief een glas bubbels en diner zijn slechts € 44,75 p.p.
U hoeft na deze sfeervolle avond natuurlijk nog niet naar huis, u kunt de avond combineren met een overnachting in Van der Valk Hotel Hoorn.