Wandelen in Bergen aan Zee

Het strand van Bergen aan Zee ligt op ongeveer 35 minuten rijden van Van der Valk Hotel Hoorn. Het is een lange, blonde kuststrook achter de brede duinenrij, met een weids uitzicht over de Noordzee. Kilometers ruimte voor strandpret en zonplezier in de zomer. En voor eindeloze wandelingen in alle jaargetijden.

Actief en relaxt

                                                 

Het goed toegankelijke strand, met drie strandafgangen, is ideaal om te luieren, maar ook om actief te ontspannen. Er is uitgebreide gelegenheid om bijvoorbeeld te zwemmen, zeilen en kitesurfen. Als je wilt, kun je les krijgen bij een surfschool of met je eigen plank het water op. Liever wat relaxter? Huur dan een luxe strandstoel of windscherm en geniet van heerlijk niks doen met een glaasje in de hand. Bergen aan Zee biedt precies dat waar je zelf zin in hebt.

Verrassen en verwennen
Er is een grote variatie aan paviljoens. In tijden van Corona zijn de paviljoens geopend voor TO GO producten. Een warme chocomel met slagroom of een verse kop koffie. Bergen aan Zee verrast en verwent je graag. Van beach tot boulevard.