Expositie Boxie

Graag nodigen wij jou zaterdag 1 juni uit voor de opening van een bijzondere expositie in het Van Der Valk Hotel in Hoorn. Waarom bijzonder? Tijdens deze expositie zijn mijn (BOXIE1970) nieuwste kunstwerken te bewonderen, deze keer aangeboden middels een unieke prijsfilosofie: Jij mag zelf bepalen wat jij wil betalen voor een kunstwerk. Ik hanteer deze prijsfilosofie, omdat ik vanuit mijn persoonlijke vrijheid mijn kunst voor iedereen toegankelijk wil maken. De opbrengst die ik met de verkoop ophaal, ondersteunt mijn volgende kunstproject in het buitenland. Naast 100 nieuwe kunstwerken met afmetingen verschillend van 20x20cm tot 160x100cm, is er ook een zeer speciaal kunstwerk te bewonderen. Het is een doek van 4,5 meter x 2 meter waar ik de afgelopen 3,5 jaar aan heb gewerkt. Ik wil dat de expositie een groot succes wordt, waardoor ik nog meer projecten kan doen en mijn wens wereldwijd kan verspreiden. Mijn wens: "de zuivere energie die vrij komt als we de tekening die we samen gemaakt hebben kado geven . dat wil ik alle kinderen van de wereld laten ervaren ."

Verder laat ik (Thomas Franke) een aantal foto's uit mijn project over Boxie zien. Het afgelopen jaar heb ik Boxie gevolgd met mijn camera.
Overal waar hij kwam om te tekenen, praten en samen met anderen kunst te maken, fotografeerde ik hem. Zijn verhaal fascineert mij en zijn wens inspireert ontzettend! Daarnaast laat ik je alvast een klein voorproefje van mijn uiteindelijke boek zien. In het kader van geven, krijg je 5 uitnodigingen, zodat je er nog 4 weg kunt geven. Boxie & Thomas zien jullie graag op 1 juni om 12:00 bij de opening van de expositie. Anders op 1 of 2 juni tussen 12:00 en 16:00 uur in het Van Der Valk hotel.

Expositie tijden
OPENING:  Zaterdag 1 juni van 12:00 uur tot 16:00 uur
Zondag 2 juni van 12:00 uur tot 16:00 uur

Brunchen, lunchen of diner
Het bezoek aan de expositie kunt u goed combineren met een diner op zaterdag in ons a la carte restaurant. Of wat dacht u van onze Brunch op zondag 2 juni. Uiteraard bent u na afloop van de expositie ook welkom in ons a la carte restaurant.

Heeft u de expositie in uw agenda genoteerd? Reserveer ook meteen een plaatsje in ons restaurant, hoorn@valk.com of 0229-799060.