Eten & Drinken

Expositie Boxie

In het Pinksterweekend kunt u in ons hotel de prachtige kunstwerken van kunstenaar Boxie komen bewonderen. Een expositie voor jong en oud. Hij toont zijn nieuwste kunstwerken, gaat aan de slag met een object, laat kinderen tekenen en levert een bijdrage aan het goede doel. Dit keer zijn dat kinderen van de Voedselbank in Hoorn. Kinderen die het niet altijd makkelijk hebben, worden blij gemaakt met een mooi kunstwerkje van Boxie. Komt u ook mee helpen en deze expositie bewonderen?

Object intekenen
Tijdens de expositie gaat Boxie samen met de bezoekers een object intekenen. Dit object is een houten bed van WOOOD die beschikbaar gesteld wordt door woonwinkel Basiclabel. Zij steunen het project en vinden het een mooi gebaar dat er een kleurrijk object cadeau wordt gedaan aan iemand die wel een opkikker kan gebruiken. Het bed is natuurlijk een heel toepasselijk object wat goed past bij Van der Valk Hotel Hoorn.

Expositie tijden
Opening:                  zaterdag 3 juni van 17:00 uur tot 19:00 uur
1e Pinksterdag:        zondag 4 juni van 14:30 uur tot 17:00 uur
2e Pinksterdag:        maandag 5 juni van 14:00 uur tot 17:00 uur

Brunchen, lunchen of diner
Het bezoek aan de expositie kunt u goed combineren met een diner op zaterdag in ons a la carte restaurant. Of wat dacht u van onze speciale Brunch op 1e Pinksterdag. Uiteraard bent u na afloop van de expositie ook welkom in ons restaurant, wij serveren tijdens de Pinksterdagen een speciaal Pinkstermenu.
Mocht u er aan denken om maandag de expositie te bezoeken en u wilt nog lekker lunchen: op 2e Pinksterdag serveren wij tussen 12:00 uur en 14:00 uur ons uitgebreide Live Cooking Lunchbuffet.

Heeft u de expositie in uw agenda genoteerd? Reserveer ook meteen een plaatsje in ons restaurant, hoorn@valk.com of 0229-799060. 

Speciaal voor kinderen
Maak deze af, win een Boxie dekbed en stop hem tijdens de expositie in een van de goeden doelen bussen....
Dan maken we samen de wereld een stukje mooier!