Rondleiding door Hoorn

Programma

Events Holland biedt verschillende rondleidingen door Hoorn. Deze rondleidingen worden gegeven door enthousiaste praatgrage gidsen die u alles over Hoorn kunnen vertellen wat u nog niet wist. Tijdens de rondleidingen door Hoorn zult u de stad leren kennen op een leuke manier. De rondleidingen die in Hoorn gegeven worden zijn:

Algemene rondleiding
De algemene rondleiding Hoorn is ideaal voor mensen die de stad niet kennen en graag een stuk historie en een stuk Hoorns heden willen ervaren. Deze rondleiding Hoorn is luchtig en biedt interessante onderdelen voor een brede doelgroep.

Haven rondleiding
Tijdens deze havenrondleiding Hoorn wordt u onder leiding van een ervaren gids door het prachtige havengebied van Hoorn geleid, dat bol staat van de historische pareltjes. De Hoornse haven geniet grote bekendheid vanwege de prachtige havenpanden, VOC monumenten en pakhuizen die er staan. De eeuwenoude zeevaarthistorie die de stad Hoorn heeft, komt zeer sterk tot uiting door de mooie overblijfselen die nu pronken in het havengebied.

Monumenten rondleiding
Tijdens de monumentenrondleiding door Hoorn staan de monumenten die de stad rijk is (enkele honderden totaal) centraal. De gids neemt u mee langs onder andere het Statenlogment (oude stadhuis), Roode Steen (centrale plein), Westfries Museum, Grote Oost, en langs de vele andere mooie iconen die de stad rijk is.

Prijzen, duur & locatie
Prijs:                                               Op aanvraag 
Duur:                                              1,5 uur 
Maximaal aantal deelnemers:        20 personen per gids