Terug naar de 70's & 80's

 Direct naar het kaartverkoopscherm

Terug Naar De 70’s & 80’s in Van der Valk Hotel Hoorn!

Op zaterdag 1 april opent Hotel Hoorn voor de derde keer op rij haar deuren voor de jaarlijks terugkerende sensatie: Terug Naar De 70’s & 80’s. Een avond boordevol jeugdsentiment, gezelligheid en uitsluitend de allerbeste hits van toen!

De sfeervolle balzaal wordt omgetoverd tot disco dancing met meer dan 100 m2 verlichte dansvloer uit de jaren ’70! Het muzikale programma wordt ingevuld met drie liveshows van de Duelling Piano Show XXL, bestaande uit twee pianisten, een drummer, een saxofonist, een gitarist, drie zangers en een zangeres. Tussendoor zorgt de DJ voor de originele platen van toen. Alle hits komen voorbij en ook verzoekjes zijn welkom. Het belooft weer een avond te worden om niet te missen. Disco en Rock ’n Roll!

De kaartverkoop is van start aan de receptie van het hotel en via het online kaartverkoopscherm. Kaarten kosten €17,50 excl. servicekosten.

Klik hier om direct naar het kaartverkoopscherm te gaan!

Tip: Combineer de avond uit met een á la carte diner in ons restaurant of een verblijf in het hotel! Vraag naar de mogelijkheden.

Informatie:
Terug Naar De 70’s & 80’s in Hotel Hoorn
Zaterdag 1 april 2017
Start: 20:00 uur
Einde: 02:00 uur
(  let op: 18+ )

Dresscode: 70’s 80’s (niet verplicht)

Terug Naar De 70’s & 80’s is een productie van marketing & evenementenbureau JDC Concepts. Voor meer informatie en/of vragen over het evenement, mail naar info@jdc-concepts.nl.