Vroege Toekan Weken bij Hotel Hoorn

Tijdens de Vroege Toekan weken profiteert u twee weken lang van extra veel korting op uw verblijf. Deze deal bestaat uit een heerlijke overnachting inclusief een uitgebreid Live Cooking ontbijtbuffet. Tijdens uw verblijf kunt u ook gratis gebruik maken van het zwembad, de sauna en de fitnessruimte die zich op de 14e etage van ons hotel bevindt. Let op! De hoge kortingen zijn maar twee weken geldig bij verschillende Van der Valk hotels. 

Bekijk nu de Vroege Toekan Deal

Zijn de Vroege Toekan Weken momenteel niet actief bij Van der Valk en bent u benieuwd wanneer de volgende Vroege Toekan Weken weer beginnen? Houd deze pagina dan goed in de gaten of schrijf u in voor de nieuwsbrief, zo ontvangt u de allerbeste deals en aanbiedingen!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief

Hotel Hoorn

Van der Valk Hotel Hoorn ligt gelegen tussen het noorden van Nederland en Noord-Holland aan de A7. Ontdek tijdens uw luxe verblijf de Historische stad Hoorn, waar genoeg te beleven is. Zo ook op cultureel gebied. Neem bijvoorbeeld een bezoekje aan de vele musea en rust daarna lekker uit in één van de luxe hotelkamers.